Piilolinssit ja näkö

Tutustu erilaisiin hyödyllisiin tietoihin koskien piilolinssejä ja näkökykyäsi.

CooperVision pyrkii parantamaan ihmisten näkökykyä joka päivä. Olemme yksi maailman johtavista piilolinssiyrityksistä ja näkeminen on intohimomme - ja haluamme, että sinäkin tunnet sen intohimon!

Sen lisäksi, että teemme yhteistyötä optikoiden kanssa ympäri maailmaa, haluamme auttaa kaltaisiasi piilolinssien käyttäjiä pysymään ajan tasalla silmien terveydestä ja uusimmista innovaatioistamme näönkorjauksen alalla. Ehkäpä täällä olevat tiedot jopa avaavat silmäsi uusille mahdollisuuksille. Katso!

Silmien terveys

Silmä on monimutkainen elin. Siksi on tärkeää, että optikko tarkastaa silmäsi säännöllisesti, jotta ne pysyvät terveinä. Kuten kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa, on myös tärkeää pysyä ajan tasalla. Tästä osiosta löydät hyödyllistä tietoa ja vastauksia useisiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää Silmien terveys

Näkö 40 ikävuoden jälkeen

Presbyopia, yleinen ilmiö, joka vaikeuttaa tarkentamista lähietäisyydelle, on yksi esimerkki siitä, miten näkökykysi voi muuttua. Myös glaukooman ja harmaakaihin kaltaisia sairauksia voi esiintyä vanhetessa. Säännöllisten optikkokäyntien lisäksi on tärkeää olla tietoinen näkökyvyn muutoksista ja siitä, mitä voit tehdä itse. Lue lisää tässä osiossa.

Lue lisää Näkö 40 ikävuoden jälkeen