Etsimme aina uusia tapoja säästää energiaa vähentämällä kulutusta ja käyttämällä puhtaita energiaresursseja kaikkialla. Autamme myös muita hyötymään kokemuksestamme jakamalla parhaat käytännöt kumppaneidemme, toimialan ja muiden samanhenkisten yritysten kanssa.

Kohokohdat

Uusiutuva sähkövirta

Olemme muuntaneet kaikki New Yorkin osavaltion Rochesterin kaupungin toimintomme sataprosenttisesti tuuleen pohjatuvaksi uusiutuvaksi sähköksi sen lisäksi, että Ison-Britannian tehtaamme käyttää sataprosenttisesti uusiutuvaa biomassasta saatavaa sähköä. Nämä pyrkimykset ovat osa jatkuvaa sitoumustamme käyttää puhtaita energianlähteitä aina kun mahdollista, mukaan lukien maalämpö, aurinko, vesivoima, tuuli ja biomassa.

Tehokkaampaa valaistusta

Käytämme luonnonvaloa valaisemaan yleisiä alueita ja vähentämään sähkönkulutusta. Olemme siirtyneet erittäin tehokkaisiin valaistusjärjestelmiin monissa valmistus- ja jakelukeskuksissamme.

Edistyneiden ohjausjärjestelmien asentaminen

Rakennamme energiatehokkuutta eri puolilla maailmaa sijaitseviin toimipaikkoihimme, kuten rakennusten hallintajärjestelmiin, liiketunnistimella toimivaan valaistukseen ja lämpösuojakalvoon.