MyDay® toric

Vaadit enemmän toorisilta piilolinsseiltäsi: Selkeän ja terävän näön lisäksi haluat myös fantastisen mukavuuden, joka pysyy aktiivisen elämäntyylisi vauhdissa.  Maailman johtaviin tooristen piilolinssien valmistajiin lukeutuvanCooperVisionin MyDay® toric -kertakäyttölinssin ominaisuudetovat samat kuin Biofinity® toric -linssissä. Linssi on myös osa MyDay-perhettä: Ne ovat kaikkien aikojen pehmeimmät piilolinssimme *jaovat myös maailman ensimmäiset kertakäyttölinssit, jotka on valmistettu CooperVision® Aquaform® -teknologialla, jotta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina ja tuntuvat mukavilta koko päivän. MyDay toric -kertakäyttölinsseillä olet valmis ottamaan päivän haltuun.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Erinomainen näönkorjaus ja todistetusti vakaa ja mukava istuvuus hajataitteisuudesta kärsiville. Coopervisionin tooriset piilolinssit hyödyntävät asiantuntemustamme toorisen linssin suunnittelussa Optimized Toric Lens GeometryTM -ominaisuuden kanssa

Pitkäkestoinen mukavuus: Edistyksellinen Aquaform®-teknologia sitoo vettä linssiin pitkäaikaista mukavuutta varten.

Suuri hapenläpäisykyky: Silikonihydrogeeli päästää silmiin kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen1, jotta silmät pysyvät kirkkaina ja ja valkoisina.**

UV-suoja: Suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä ja edistää näin silmiesi terveyttä.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Tooriset piilolinssit: Mitä sinun on tiedettävä
woman smiling and driving
Mitä on astigmatia?

* CooperVisionin silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien vertailu. Data on file.
** Suuri hapenläpäisykyky antaa kirkkaat ja valkoiset silmät.
† Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
 

Lähteet:
1 Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.