“Mahdollisuuksia yhdessä” - Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, jotta voit auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Osallistu kattavaan koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Osallistu uusimpaan tuotekehitykseen. Saat tietoa ja inspiraatiota yhteistyöstä tiimien kanssa ympäri maailmaa.

Maailmanlaajuisiin kehitysohjelmiimme kuuluvat:

Osallistava johtaminen

CooperVisionilla on johdon, ylempien johtajien ja henkilöstöpäälliköiden ohjelmia, joissa keskitytään osallistamiseen. Näissä tilaisuuksissa keskitytään monimuotoisten organisaatioiden ja tiimien johtamisen monitahoiseen haasteeseen ja asiakkaiden auttamiseen ilman tiedostamatonta puolueellisuutta.

Ylempien johtajien kehitys

Ylemmille johtajillemme on tarjolla useita erityisohjelmia, kuten 360astetta-palauteohjelma, johon kuuluu 6 kuukauden johtajavalmennus, jonka tarkoituksena on antaa kohdennettua palautetta ja kehitysehdotuksia.

Tarjoamme myös johtajuuden kehittämisohjelman, jossa keskitytään liiketoimintastrategiaan, strategiseen suunnitteluun, muutosjohtamiseen ja tiimijohtamiseen. Ohjelmamme toteutetaan maailmanlaajuisten poikkitoiminnallisten tiimien kanssa, mikä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sisäiseen verkostoitumiseen. 

Henkilöstöhallinto

Johtajuuden kehittämisohjelmissamme keskitytään johtamiskäyttäytymiseen, kuten suorituskykyvalmennukseen, tehokkaaseen viestintään ja tunneälyyn.

Maailmanlaajuinen harjoitteluohjelma

CooperVision tarjoaa palkallisia harjoittelupaikkoja, jotka innostavat opiskelijoita laajentamaan näköalojaan luokkahuoneen ulkopuolelle ja hankkimaan käytännön kokemusta työskentelemällä yhdessä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri aloilta, kuten rahoituksesta, henkilöstöhallinnosta ja markkinoinnista. Valmistaudu sukeltamaan vankkaan, projektikohtaiseen ohjelmaan, joka haastaa sinut ja kehittää samalla johtamis- ja verkostoitumistaitojasi luoden ainutlaatuisen perustan urallesi. Harjoittelijamme tulevat yliopistoista ja korkeakouluista eri puolilta maailmaa, joissa he opiskelevat liiketoimintaa, mainontaa, teknologiaa, markkinointia ja paljon muuta.