Digitaalista elämääsi varten kehitetyt piilolinssit.

LYHYESTI
  • Läpimurto piilolinssiteknologian alalla.
  • Digital Zone Optics™ – optinen rakenne, joka voi lievittää silmien väsymistä, joka johtuu tarkentamisesta lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin.
  • Auttaa sinua näkemään tarkasti ja voit vähemmän rasittavasti vaihtaa näytön äärellä tai muualla tehtävien aktiviteettien välillä.
  • Aquaform®-teknologia sitoo linssiin kosteutta ja pitää sen pehmeänä miellyttävämpää käyttökokemusta varten. Luonnollinen kostuvuus auttaa silmiäsi tuntumaan vähemmän kuivilta.
  • Suuren hapenläpäisykyvyn ja korkean nestepitoisuuden ansiosta linssi on mukava käyttää ja pitää silmäsi kirkkaampina, valkoisempina ja terveempinä.
  • Kuukausilinssit jopa 29 yön/30 päivän jatkuvaa käyttöä varten.

Näyttöaika on kovaa silmille

Herää. Tarkasta sähköposti. Mene töihin. Tarkasta Snapchat ja Instagram. Lisää sähköpostia. Kokouksia. Vielä lisää sähköpostia. Päätä projekti. Salille. Snapchat. Instagram. Viesti kavereille illan suunnitelmista. Striimaa elokuva. Lisää viestittelyä.

Tuntuuko tutulta?
 
Digitaalisten laitteiden, kuten älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden, käytöstä on tullut luonnollinen osa elämäämme. Mutta sillä voi olla seurauksia. Silmäsi voivat ylirasittua, kun teet pitkiä päiviä vaihdellen näytön ja muun maailman välillä. Seurauksena silmäsi voivat olla väsyneet, kuivat ja punoittavat.
Nyt on olemassa linssi, joka on kehitetty elämääsi näytön ääressä ja muualla: Biofinity Energys™-linssit – ainoat piilolinssit Digital Zone Optics™ -rakenteella.

90 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä* ilmoitti, että Biofinity Energys -linssit saivat heidän silmänsä tuntumaan hyviltä. **

Biofinity Energys™ – kehitetty digitaalista elämääsi varten

Biofinity Energys™ -linssien ainutlaatuinen optinen rakenne ja materiaali on suunniteltu erityisesti nykypäivän digitaalista elämää varten. Nämä kaksi innovaatiota voivat yhdessä lievittää digitaalisen silmien väsymisen aiheuttamaa väsymystä ja kuivumista.

Digital Zone Optics™ – parannettu optinen linssirakenne, joka voi lievittää silmien väsymistä, joka johtuu tarkentamisesta lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin. Voit vähemmän rasittavasti vaihtaa näytön äärellä tai muualla tehtävien aktiviteettien välillä.

Aquaform®-teknologia sitoo linssiin kosteutta ja pitää sen pehmeänä miellyttävämpää käyttökokemusta varten. Luonnollinen kostuvuus voi vähentää kuivuuden tunnetta myös silloin, kun räpyttelet vähemmän, esim. katsoessasi digitaalista näyttöä.

80 % käyttäjistä, joilla oli väsyneet silmät* ennen kuin he testasivat Biofinity Energys™-linssejä, ilmoitti, että heidän silmänsä eivät tuntuneet yhtä väsyneiltä linssien kokeilun jälkeen. **

* Henkilöt, jotka käyttivät digitaalisia laitteita vähintään neljä tuntia päivässä ja vähintään viitenä päivänä viikossa, ja kertoivat, että heillä ilmenee silmien väsymistä vähintään kerran viikossa. Tiedot raportoitu viikon käytön jälkeen.
** Viikon käytön jälkeen. Data on file.

Aquaform-teknologia

Olet luultavasti nähnyt tuotteissamme termin Aquaform®-teknologia ja ihmettelet mitä se tarkoittaa.