Kaikki mitä tarvitset ainutlaatuiseen linssikokemukseen.

At a glance
  • Näönkorjaus likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten
  • Smart Silicone™, mullistava läpimurto linssikemian alalla, joka on mahdollistanut MyDay-piilolinssien edut
  • Vaihdetaan päivittäin
  • Silmien terveyttä edistävä UV-suoja, joka absorboi 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä.

Silmäsi eivät huomaa mitään tästä mullistavasta läpimurrosta

Stressaavina päivinä silmäsi ovat jatkuvassa työssä. Saman tulisi koskea piilolinssejä. Siksi kehitimme MyDay™-kertakäyttölinssit.
 
MyDay-piilolinssit perustuvat Smart Silicone™ -materiaaliin. Se on mullistava läpimurto linssikemian alalla, jonka ansiosta MyDay-piilolinssit toimivat koko päivän ja ovat niin mukavat, että unohdat helposti pitäväsi niitä.
 
Ne tarjoavat kaiken, mitä ainutlaatuisen kokonaiskokemuksen tarjoavilta kertakäyttöpiilolinsseiltä vaaditaan:

  • Tinkimätöntä mukavuutta
  • Silikonihydrogeelin hapenläpäisykyky, joka pitää silmäsi kirkkaina ja valkoisina
  • Linssi, joka on helppo asettaa silmään ja ottaa pois

Kaiken tämän tarjoaa MyDay – linssi, jonka voit asettaa silmään ja unohtaa nukkumaanmenoaikaan saakka.

Mikä tekee Smart Siliconesta ainutlaatuisen (ja mitä etua siitä on sinulle)

Smart Silicone päästää enemmän happea lävitseen kuin muiden valmistajien kertakäyttölinssit ja sisältää samalla vähemmän silikonia **. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssissä on enemmän tilaa sisäänrakennetuille kosteuskanaville ja linssimateriaali voi sisältää enemmän kosteutta, joka pitää silmäsi kosteina. Pienemmän silikonimäärän ansiosta MyDay-piilolinssit tuntuvat ihanan pehmeiltä - paljon pehmeämmiltä kuin muut  silikonihydrogeelipohjaiset kertakäyttölinssit** - mutta ovat kuitenkin helppokäyttöiset.
 
Mukavuuden parantamiseksi MyDay™-piilolinsseissä on tasaiset ja pyöreät reunat. Tämän ansiosta linssi on lähes huomaamaton, sillä silmäluomi liikkuu esteettä linssin pinnalla.
 
Silmät ovat töissä koko päivän. Saman tulisi koskea kertakäyttöpiilolinssejäsi. Kysy optikoltasi MyDay-piilolinsseistä. Ne ovat kaikki mitä tarvitset ainutlaatuiseen linssikokemukseen. 

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
**Perustuen johtavien silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien modulukseen: 1-DAY ACUVUE® TruEye®, DAILIES TOTAL 1®.