clariti® 1 day multifocal

Jos olet terveystietoinen, yli 40-vuotias ja huomaat muutoksia lähinäössäsi, kuten kirjainten sumenemista lähietäisyydeltä lukiessasi, sinun kannattaa kokeilla CooperVisionin® clariti® 1 day multifocal -moniteholinssiä. Nämä edulliset ja suorituskykyiset linssit tekevät hyvää sekä lompakollesi että silmillesi.

clariti® 1 day multifocal -piilolinsseillä voit luottaa siihen, että silmäsi voivat hyvin, sillä vaihdat ulos linssit joka päivä, niissä yhtenä on sisäänrakennettu UV-suoja* ja ne on valmistettu terveellisestä linssimateriaalista, joka päästää silmiin kaiken niiden tarvitseman hapen.†‡1 clariti® 1 day multifocal -piilolinssit antavat sinulle erinomaisen näönlaadun2 ja mukavan linssikokemuksen hintaan, joka saa sinut hymyilemään.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

CooperVision® multifocal -moniteholinssi antaa erittäin hyvän näön kaikille etäisyyksille.2

Pehmeä silikonihydrogeelimateriaali, jonka korkea hapenläpäisevyys auttaa silmiäsi pysymään terveinä ja valkoisina.‡1

UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä, mikä voi edistää silmiesi terveyttä.*

WetLoc®-teknologia ja korkea nestepitoisuus pitävät piilolinssisi kosteina, mikä takaa hämmästyttävän mukavuuden koko päiväksi.

clariti® 1 day -linssi tarjoaa silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttölinssin edut, mutta edullisemmin.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Kertakäyttölinssit: Ratkaisu sinulle?
Monitehopiilolinssit

* Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
Päivittäisessä käytössä.
Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
† Perustuen CooperVisionin suositeltuun myyntihintaan. Jälleenmyyjät määrittävät yksin myyntihinnan. Yllä olevien ei ole tarkoitus vaikuttaa myyntihintaan kuluttajalle.

Lähteet:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467-472.
2 CVI data on file, 2019. Prospective, bilaterial, subject-masked dispensing study for 2-weeks DW with clariti 1 day multifocal. N=48 habitual soft MFCL wearers at 2 sites in North America.