Korjaa ikänäkösi terveellisemmin* silikonihydrogeelipohjaisilla kertakäyttölinsseillä.

At a glance
  • Vaihdetaan päivittäin
  • Silikonihydrogeelilinssien terveysedut
  • Näönkorjaus ikänäköä varten - tarkka näkö kaikille etäisyyksille
  • Erinomainen mukavuus koko päivän
  • UVA- ja UVB-suoja**

Maailman ainoa silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttöpiilolinssi ikänäöstä kärsiville

CooperVisionin clariti 1 day multifocal –piilolinssit ovat ainoa linssi, joka tarjoaa kertakäyttöpiilolinssien mukavuuden ja silikonihydrogeelin terveysedut.  Tämä johtuu siitä, että se on maailman ainoa silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttöpiilolinssi ikänäöstä kärsiville.

Silikonihydrogeelilinssit päästävät lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle. Tämä on tärkeää, sillä paremmin happea läpäisevät linssit mahdollistavat valkoisemmat, kirkkaammat silmät ja terveellisemmän* linssikokemuksen.

Erinomainen mukavuus, johon voit luottaa - koko päivän

Silikonihydrogeelin terveysetujen lisäksi keskitymme myös mukavuuteen. Siksi clariti 1 day multifocal -piilolinssit on valmistettu AquaGen™-teknologialla. AquaGen-prosessilla saadaan aikaan linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja pitää ne tiiviisti linssin pintaa vasten.
 
Keskustele optikkosi kanssa clariti 1 day multifocal –piilolinssien terveyseduista ja mukavuudesta. Se on maailman ainoa ikänäöstä kärsiville tarkoitettu silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe. 

* Data on file; clariti 1 day -piilolinsseillä valkoisemmat silmät kuin 1-DAY ACUVUE® MOIST® -piilolinsseillä.
**Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.