CooperVisionista
Annamme maailmalle paremman näkökyvyn

Sitoutuminen. Asiantuntemus. Johtajuus.

CooperVision auttaa ihmisiä ympäri maailmaa näkemään paremmin joka päivä. Tieteellisten ja teknologisten innovaatioiden, liiketoiminnan optimoinnin ja optikoiden kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön avulla CooperVision on parantanut miljoonien ihmisten näkökykyä ja tullut arvostetuksi, johtavaksi globaaliksi yhteistyökumppaniksi piilolinssialalla ...

Tarjoaa eniten mahdollisia yhdistelmiä pehmeissä piilolinsseissä*

 

 

Toimii yli 130 maassa2

Valmistaa vuosittain miljardeja piilolinssejä1

Kasvaa nopeammin kuin piilolinssien kokonaismarkkinat†1

CooperVision laajentaa piilolinssien mahdollisuuksia - ja luo todellista hyötyä piilolinssien käyttäjille - aina mullistavista piilolinsseistä, joilla on todistetusti lasten likinäköisyyden kehittymistä hidastava vaikutus‡§3, digitaalisen elämäntyylin omaavien piilolinssien käyttäjien tarpeisiin kehitettyyn Digital Zone Optics® -linssirakenteeseen ja maailman ensimmäiseen silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien tuoteperheen luomiseen.

*Perustuu valmistettujen yhdistelmien (sfäärinen, sylinteri, akseli ja lisäys) määrään, mukaan lukien kaikki neljän suurimman valmistajan silikonihydrogeelistä ja hydrogeelistä valmistetut pehmeät sfääriset, tooriset ja moniteho (myös erikoisvalmisteiset) piilolinssit. Sisältää kertakäyttö- ja kuukausilinssit. Kosmeettiset ja fotokromaattiset linssit eivät sisälly. Ei sisällä linssejä, joilla on eri kaarevuus.
Vuosina 2013-2018 järjestettyjen markkinatutkimusten yhdistelmä perustuen maailmanlaajuisiin myyntituloihin ja sisäisiin arvioihin.
‡ Verrattuna yksiteholinssiin 3 vuoden jaksolla.
§ Tuote ei ole saatavilla kaikilla markkinoilla.

Lähteet:
1 CVI data on file, 2019.
2 CVI data on file, 2020.
3 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.