LUE NÄMÄ EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT WWW-SIVUSTOA. TEHDOT KOSKEVAT SIVUSTON KAIKKIA KÄYTTÄJIÄ, SEKÄ REKISTERÖITYJÄ ETTÄ REKISTERÖIMÄTTÖMIÄ.

Jos olet sitä mieltä, että nämä ehdot eivät sido sinua juridisesti, pyydämme että ET käytä tätä sivustoa.

Rekisteröitymistä varten sinun on vahvistettava, että olet vähintään 18-vuotias.

Huomaa myös, että kaikki syötteet ovat julkisia. Varmista siksi, että syötteet sisältävät vain sellaista tietoa, joka sinun on tarkoitus jakaa muiden kanssa.

Rekisteröitymällä vapautat CooperVisionin kaikesta vastuusta sivustomme käytön osalta.

Rekisteröitymisen yhteydessä tallennamme seuraavat lähettämäsi tiedot:

  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (kommenteissa näkyvä nimi)
  • Yritys
  • Postitoimipaikka, osavaltio, maa
  • Puhelinnumero (ei pakollinen)
  • Yksi seuraavista kategorioista:

Lääkäri, optikko, optometria-teknikko

Potilas/Kuluttaja

Toimialamedian jäsen

Esimies toimialalla

Kirjailija/Konsultti

Muu (mikä)

Vahvistat, että antamasi tiedot (nimi, sähköpostiosoite jne.) ovat oikeita, ettet esiinny kenenkään muun nimellä, ettet erehdyttämistarkoituksessa esiinny CooperVisionin työntekijänä ja ettet ilmoita harhaanjohtamistarkoituksessa muuta asemaa.

 

Tallennamme tietyt tiedot, kommentit tai viestit tietyn ajan.

Pidätämme oikeuden kieltää sinulta pääsyn sivustoon. Jos viestisi ei ole sivuston aihealueella tai jos viesti ei muuten ole asianmukainen, pidätämme oikeuden kieltää kommentin tai viestin. Pidätämme oikeuden milloin tahansa poistaa viestejä tai kommentteja. Jos näin käy, saat meiltä seuraavan viestin "Kiitämme sinua viestistäsi tai kommentistasi, mutta sisältö ei mielestämme ole juuri nyt sopiva tai se on muulla tavoin sääntöjemme vastainen ".

Hyväksyt yksityisyydensuojapolitiikkamme

CooperVisionin sivusto kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä. CooperVisionin yksityisyydensuojapolitiikassa on selostettu käyttäjien oikeudet koskien tällä sivustolla kerättäviä tietoja. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tämän yksityisyydensuojapolitiikan ehdot.

Tekijänoikeus

Sivustossamme olevat aineistot ja tiedot on suojattu tekijänoikeuslailla. CooperVision omistaa tai hallinnoi aineistoa tai on lisensioinut sen kolmannelta osapuolelta. Ladattavaa aineistoa saa ladata sivustosta, mutta vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Ladattua aineistoa ei saa muuttaa millään tavoin ja kaikkia aineistossa olevia tekijänoikeutta, tavaramerkkejä ja vastaavia viestejä on noudatettava. Sivustossa olevia tietoja, tekstejä tai asiakirjoja ei saa kopioida, esittää, ladata, levittää, muuttaa, monistaa, julkaista eikä lähettää eteenpäin. Suosittelemme, ettet lataa sivustoomme kolmannen osapuolen aineistoa ilman tämän hyväksyntää (toisen sivuston sisältöä, artikkeleita, linkkejä, tekstiä, kuvia, videoita jne.). Kolmannen osapuolen julkaisema aineisto on nimittäin suurimmaksi osaksi suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla laeilla.

Tiedote tavaramerkeistä

Tässä sivustossa käytetyt tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, ilmaisut (nk. trade dress) ja tuotenimet ovat CooperVisionin, sen tytäryhtiöiden, kumppaniyhtiöiden tai lisenssinantajien omaisuutta, ellei muuta ilmoiteta. CooperVisionin tavaramerkkien julkiseen käyttöön vaaditaan lupa.

Muut sivustot ja/tai aineistot

Sivustossa voi olla linkkejä muille sivustoille. Nämä linkit tarjotaan palveluna sivustomme kävijöille. CooperVision ei voi vaikuttaa linkitettyihin sivustoihin tai niissä olevaan aineistoon, tietoon, tuotteisiin tai palveluihin. CooperVision ei vastaa linkitettyjen sivustojen kautta saatavasta aineistosta, tiedostoista, tuotteista eikä palveluista eikä suosittele tai takaa sellaisia. Emme takaa sivustoilla sovellettavaa yksityisyydensuojaa (tai muita periaatteita). Emme takaa näiden sivustojen sisällön oikeellisuutta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa poistaa linkkejä.

Tietojen oikeellisuus

CooperVision pyrkii kuvailemaan tuotteensa oikein ja pitämään sivuston tiedot ajan tasalla. CooperVision ei kuitenkaan takaa, että sivuston tuotekuvaukset ja tiedot ovat täydellisiä ja virheettömiä.

Ei lääketieteellisiä neuvoja

Tämä sivusto on tarkoitettu yleiseksi tiedonlähteeksi näönhoidosta ja CooperVisionin tuotteista ja palveluista. Sitä ei ole tarkoitettu antamaan lääketieteellisiä neuvoja. Kuluttajien ja käyttäjien on aina kysyttävä optikolta tietoa ja neuvoja tietyn ongelman hoitoon tai muihin lääketieteellisiin tarpeisiin liittyen.

Etsi optikko – yleiset ehdot

"Etsi optikko"-linkki on tarkoitettu auttamaan käyttäjiä löytämään optikon, joka määrää CooperVision-linssejä. Pyrimme varmistamaan, että työkalun tiedot ovat oikeita. Emme kuitenkaan vastaa mahdollisista virheistä.

CooperVision ei anna mitään takuita tai lausuntoja näiden optikoiden tarjoamien palvelujen laadusta ja sanoutuu nimenomaisesti irti kaikesta vastuusta tässä sivustossa lueteltujen optikoiden toiminnan osalta.

Sivustoon lisättävä sisältö

Annat CooperVisionille luvan käyttää kohtuullisessa laajuudessa kaikkea sisältöä, jonka lataat tai muulla tavoin lähetät tälle sivustolle (käyttöehtojen ja CooperVisionin yksityisyydensuojapolitiikan mukaisesti) mukaan luettuna kopiointi, esittäminen, julkaisu, muuttaminen tai käyttö muussa materiaalissa. Ellei CooperVision nimenomaan ilmoita asiasta tai asiasta ole sovittu etukäteen, CooperVision ei käsittele luottamuksellisesti käyttäjän suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti antamia tietoja (esim. palautteet, kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat jne.). Jos CooperVisionin omistama sivusto vaatii tai pyytää näiden tietojen antamista ja tiedot sisältävät yksilöllisesti tunnistettavaa informaatiota (esim. nimi, osoite, puhelinnumero), CooperVision sitoutuu vastaanottamaan, käyttämään ja käsittelemään tietoja yksityisyydensuojapolitiikkamme mukaisesti.

Kaikissa muissa tapauksissa viestien ja niiden sisällön katsotaan olevaan ei-luottamuksellista ja CooperVisionilla on oikeus monistaa, julkaista tai muulla tavoin käyttää vapaasti tätä tietoa tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuotantoon tai tuotteiden käyttöön ja myyntiin. Tietojen lähettäjä on täysin vastuussa sen sisällöstä mukaan lukien tietojen totuudenmukaisuus ja oikeellisuus ja ettei se loukkaa kenenkään muun yksityisyydensuojaa tai immateriaalioikeuksia.

Sivustollamme on kommenttipolitiikka, joka sinun on luettava hyväksyttävä ennen kuin voit jättää viestejä sivustolle. Se löytyy tästä.

Kielletty toiminta

Vahvistat, ettet häiritse tai yritä häiritä sivuston toimintaa. Et saa käyttää mitään automaattisia työkaluja sivuston tietojen keräämiseen tai lomakkeiden täyttämiseen. CooperVisionin verkko- ja sähköpostipalvelimia ja toimialueeseen liittyviä sähköpostiviestejä ei saa käyttää epätoivottujen joukkosähköpostien lähettämiseen eikä muussa satuttavassa, epäeettisessä, loukkaavassa tai vahingollisessa tarkoituksessa tai laittomasti. Pidätämme oikeudet rajoittaa tai kieltää käyttäjiltä sivuston käyttö tai ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin, jos käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja tai toimii tavalla, joka loukkaa henkilön tai organisaation oikeuksia tai jonka tulkitsemme väärinkäytöksi tai joka on laiton, loukkaava, vahingollinen tai satuttava. Sivustoa saa käyttää vain laillisiin tarkoituksiin. Kielletty käyttö voi johtaa sovellettavan lain mukaisiin siviili- tai rikosoikeudellisiin toimiin.

Älä käytä tätä sivustoa juridisen tiedon välittämiseen CooperVisionille

Sivuston sähköposti- tai viestijärjestelmän kautta lähetettyä viestiä ei lueta juridiseksi ilmoitukseksi CooperVisionille tai yrityksen virkamiehelle, työntekijälle tai edustajalle. Juridiset tiedot lähetetään osoitteeseen:

Office of the General Counsel

CooperCompanies

6101 Bollinger Canyon Road, Suite 500

San Ramon, CA 94583, USA

Vastuurajoituslauseke

SIVUSTO TARJOTAAN PALVELUNA SELLAISENA KUIN SE ON. EMME ANNA MITÄÄN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA, MUKAAN LUETTUNA TAKUUT KOSKIEN MYYNTIKELPOISUUTTA, TUOTTEEN SOPIVUUTTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, TITTELIÄ, TURVALLISUUTTA, OIKEELLISUUTTA TAI LOUKKAAMATTOMUUTTA. EDELLISTÄ RAJOITTAMATTA COOPERVISION EI ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI SITOUMUKSIA, ETTÄ SIVUSTO, SEN SISÄLTÖ TAI TOIMINNOT OVAT KÄYTETTÄVISSÄ KATKEAMATTA TAI VIRHEETTÖMÄSTI. OLET YKSIN VASTUUSSA MENETYKSISTÄ, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON TIEDOSTOJEN, TIETOJEN, SISÄLLÖN TAI MUUN MATERIAALIN LATAUKSESTA JA/TAI KÄYTÖSTÄ.

Lain asettamissa rajoissa CooperVision ei vastaa epäsuorista, odottamattomista, suorista tai seurannaisvahingoista, jotka liittyvät sivustoon, oli kyse sitten sopimusrikkomuksesta, kielletystä käytöstä, laiminlyönnistä tai muusta käsittelystä, vaikka CooperVisionille on tiedotettu sellaisten vahinkojen vaarasta.

Käyttöehtojen muuttaminen

Voimme koska tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja ja päivitämme käyttöehdot mahdollisten muutosten yhteydessä. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt näihin käyttöehtoihin tekemämme muutokset. Selvitä siksi voimassa olevat ehdot säännöllisesti.

Ulkomaiset kävijät

CooperVision ei anna mitään sitoumuksia siitä, että sivuston aineisto tai muu sisältö soveltuvat käytettäviksi tai ovat käytettävissä Yhdysvaltojen, sen territorioiden, sen hallitsemien alueiden tai protektoraattien ulkopuolella. Jos tulet sivustollemme jostain muusta maasta, teet sen omasta aloitteesta ja omalla vastuulla. Olet velvollinen noudattamaan paikallisia lakeja soveltuvin osin. Suostut nimenomaan noudattamaan kaikkia teknisten tietojen siirtoa USA:sta tai asuinmaastasi koskevia sovellettavia lakeja.

Sovellettava laki, oikeuspaikka

Näihin käyttöehtoihin ja sivuston käyttöön sovelletaan Yhdysvaltain liittovaltion lainsäädäntöä sekä Kalifornian osavaltion lakeja. Tähän sivustoon liittyvät haasteet voidaan nostaa vain Kalifornian osavaltiossa sijaitsevassa asianomaisessa liittovaltion tai osavaltion tuomioistuimessa. Sivustoa käyttämällä annat suostumuksesi siihen, että tuomiovalta annetaan Kalifornian osavaltion ja/tai liittovaltion tuomioistuimille.

Ehdotukset ja palaute

  • CooperVision iloitsee palautteesta ja kysymyksistä. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen blogadmin@coopervision.com. Jos sinulla on kysyttävä tästä sivustosta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@coopervision.com.
  • KOMMENTTEJA/VIESTEJÄ KOSKEVA VASTUUVAPAUTUS – Huomaa, että sivustossa olevat viestit ja kommentit edustavat kirjoittajansa näkemyksiä ja mielipiteitä eivätkä välttämättä edusta CooperVisionin, sen virkamiesten tai johtajien mielipiteitä.
  • Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja CooperVisionin tuotteista?

VAKUUTUS KATTAVAN VAATIMUSTEMUKAISUUSPOLITIIKAN NOUDATTAMISESTA

Olemme osana CooperVision, Inc.:n jatkuvaa vaatimustenmukaisuustyötä kehittäneet ja toteuttaneet kattavan vaatimustenmukaisuusohjelman (Comprehensive Compliance Program). Sen on tarkoitus varmistaa sovellettavien liittovaltion ja osavaltion lakien sekä teollisuusstandardien noudattaminen tuotteidemme markkinoinnissa ja mainonnassa terveys- ja hoitoalan ammattilaisille. CooperVision, Inc. ("CooperVision") täyttää tiettävästi tämän selvityksen laatimishetkellä yrityksen kattavan vaatimustenmukaisuuspolitiikan (Comprehensive Compliance Policy) vaatimukset Kalifornian terveys- ja hoitoalan ammattilaisten osalta sekä soveltuvien osin California Health & Safety Code, luvut 119400-119402, vaatimukset.

I. JOHDANTO

CooperVision on laatinut ohjelman, jonka tarkoitus on varmistaa: (1) eettinen vuorovaikutus hoitohenkilökunnan kanssa ja (2) käytäntö mainonnalle ja markkinoille, joka oleellisilta osin vastaa sovellettavia liittovaltion ja osavaltion lakeja sekä teollisuusstandardeja, kuten Code of Ethics on Interactions with Health Care Professionals, julkaisija Advanced Medical Technology Association ("AdvaMed").

II. KOKOUKSET SEKÄ MYYNTI- JA PR-KOKOUKSET

CooperVision ei korvaa osallistujien matka- ja majoituskustannuksia kolmannen osapuolen järjestämien koulutuskonferenssien yhteydessä muuten kuin kansallisesti tunnustettujen standardien mukaisin rajoitetuin poikkeuksin. CooperVision voi korvata osallistujien kohtuulliset matka- ja majoituskustannukset sekä tarjota kohtuullisen tarjoilun kokouksissa, joiden tarkoitus on antaa CooperVisionin tuotteiden turvallista ja tehokasta käyttöä koskevaa koulutusta ja jatkokoulutusta ja/tai CooperVisionin tuotteiden markkinoinnissa ja myynnissä tuoteominaisuuksia ja myyntiehtojen koskevissa kysymyksissä. Kokoukset järjestetään tiedonvaihtoa edistävissä tiloissa, esim. konferenssiympäristöissä tai asiakas- tai yritystiloissa. CooperVision ei maksa osallistujien puolisoiden tai vieraiden matka- tai majoituskuluja.

III. LIIKEATERIAT JA TARJOILU

CooperVision voi joskus tarjota yksinkertaisen aterian ja/tai tarjoilun, tavallisesti osana koulutus- tai tuotekoulutuskokousta. Näihin koulutus- tai tuotekoulutuskokouksiin ei sisälly viihdytystä eikä rentoutumista, ja CooperVisionin edustaja on paikalla koko kokouksen ajan. Jos mahdollista, kokoukset pyritään järjestämään hoidontarjoajan tiloissa tai muussa sopivassa tilassa, joka edistää koulutus- tai tuotekoulutuskokouksen tarkoitusta.

IV. KOULUTUS- JA MARKKINOINTITUOTTEIDEN TARJOAMINEN

CooperVisionin edustaja voi joskus tarjota potilaisiin tai harjoituksiin liittyviä tuotteita. Tuotteiden arvon oltava kohtuullinen (tavallisesti myyntiarvo enintään 80 euroa per tuote) eikä niitä saa käyttää muuhun kuin koulutustarkoitukseen. Markkinointilahjat, joiden arvo on symbolinen, kuten esim. kynät, kahvikupit ja lahjakortit, eivät CooperVisionin politiikan mukaan ole enää sallittuja.

V. VIRKAATEKEVÄ COMPLIANCE OFFICER

Steve Reiman, Vice President Market Development CooperVisionissa, toimii Compliance Officerina vastuualueenaan vaatimustenmukaisuusohjelma. Compliance Officerilla on valta tehdä riippumattomia päätöksiä ja hänellä on rajoittamaton yhteys ylimpään johtoon.

VI. TYÖNTEKIJÖIDEN KOULUTUS

Tärkeä osa CooperVisionin kattavaa vaatimustenmukaisuusohjelmaa on työntekijöiden juridisten ja eettisten velvollisuuksien koulutus ja jatkokoulutus sovellettavien terveysohjelmien mukaan. CooperVisionille on erittäin tärkeää viestiä standardit ja menettelytavat tehokkaasti asianmukaiselle henkilöstölle.

VII. VIESTINTÄ

CooperVision kannustaa johdon ja työntekijöiden välistä vuoropuhelua. Tavoitteemme on, että kaikki työntekijät, jotka haluavat vastauksia kysymyksiinsä tai ilmoittaa mahdollisista rikoksista, tietävät kenen puoleen he voivat kääntyä saadakseen mielekkään vastauksen ja voivat tehdä sen seurauksia pelkäämättä. Työntekijöiden odotetaan ilmoittavan politiikkarikkomukset Compliance Officerille. Työntekijät voivat ilmoittaa mahdolliset rikkomukset esimiehelleen tai HR-osastolle.

VII. TARKASTUS JA VALVONTA

CooperVisioniin kattavaan vaatimustenmukaisuusohjelmaan sisältyy jatkuvia toimenpiteitä vaatimustenmukaisuustyön valvontaa, tarkastusta ja arviointia varten. Tarkastusten koostumus, kuten valvonnan, tarkastusten ja arviointien laajuus ja tiheys riippuvat monista eri tekijöistä, esim. viranomaisvaatimukset, muutokset liiketoimintakäytännöissä ja muut tekijät.

VIII. SOVELTAMINEN JA TUTKIMUS

CooperVisionin kattava vaatimustenmukaisuusohjelma pyrkii varmistamaan, että kaikki työntekijät tiedostavat lain tai politiikan rikkomisen seuraukset ja että kurinpitotoimenpiteet toteutetaan. Kattava vaatimustenmukaisuusohjelma edellyttää, että yritys arvioi jokaisen yksittäisen tapauksen ja toimii nopeasti lain tai politiikan rikkomisen yhteydessä, ryhtyy asianmukaisiin kurinpitotoimenpiteisiin, arvioi voiko rikkomus johtua osittain politiikassa, käytännöissä tai sisäisessä valvonnassa olevista puutteista ja ryhtyy toimenpiteisiin tulevien rikkomusten ehkäisemiseksi.

 

[2013-07-01]