clariti® 1 day toric

Jos sinulla on hajataitteisuutta, olet terveystietoinen ja etsit mukavia, pehmeitä ja laadukkaita piilolinssejä, jotka ovat edulliset ja jotka tekevät hyvää sekä lompakollesi että silmillesi, maailman johtaviin tooristen piilolinssien valmistajiin lukeutuva CooperVision tarjoaa clariti® 1 day toric -linssit.

clariti® 1 day toric -piilolinsseillä voit luottaa siihen, että silmäsi voivat hyvin, sillä vaihdat linssit joka päivä, niissä on sisäänrakennettu UV-suoja* ja ne on valmistettu terveellisestä linssimateriaalista, joka päästää silmiin kaiken niiden tarvitseman hapen.†‡1 clariti® 1 day toric -piilolinssit antavat sinulle erinomaisen näönlaadun2 ja mukavan linssikokemuksen hintaan, joka saa sinut hymyilemään.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

CooperVisionin® toorinen linssirakenne tarjoaa johdonmukaisen ja vakaan istuvuuden, johon voit luottaa.

Pehmeä silikonihydrogeelimateriaali, jonka korkea hapenläpäisevyys auttaa silmiäsi pysymään terveinä ja valkoisina.‡1

UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä, mikä voi edistää silmiesi terveyttä.*

WetLoc®-teknologia ja korkea nestepitoisuus pitävät piilolinssisi kosteina, mikä takaa hämmästyttävän mukavuuden koko päiväksi.

clariti® 1 day -linssi tarjoaa silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttölinssin edut, mutta edullisemmin.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Kertakäyttölinssit: Ratkaisu sinulle?
Tooriset piilolinssit: Mitä sinun on tiedettävä

* Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
Päivittäisessä käytössä.
Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
† Perustuen CooperVisionin suositeltuun myyntihintaan. Jälleenmyyjät määrittävät yksin myyntihinnan. Yllä olevien ei ole tarkoitus vaikuttaa myyntihintaan kuluttajalle.

Lähteet:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467-472.
2 CVI data on file, 2018. Clinical performance study with clariti 1 day toric in UK, n=37. High contrast VA.