Korjaa hajataitteisuus terveellisemmin* silikonihydrogeelipohjaisilla kertakäyttölinsseillä.

At a glance
  • Vaihdetaan päivittäin
  • Silikonihydrogeelilinssien terveysedut
  • Näönkorjaus astigmaatikoille
  • Erinomainen mukavuus koko päivän
  • UVA- ja UVB-suoja(2)

Maailman ainoa silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttöpiilolinssi hajataitteisuudesta kärsiville

Clariti 1 day toric -piilolinsseille myönnettiin vuoden 2012 Optician Awards2 Contact Lens Product of the Year –palkinto. Se tarjoaa kertakäyttöpiilolinssien mukavuuden ja silikonihydrogeelin terveysedut samassa linssissä. Se on maailman ainoa silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttöpiilolinssi hajataitteisuudesta kärsiville.
 
Silikonihydrogeelilinssit päästävät lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle. Tämä on tärkeää, sillä paremmin happea läpäisevät linssit mahdollistavat valkoisemmat, kirkkaammat silmät ja terveellisemmän* linssikokemuksen.

Erinomainen mukavuus, johon voit luottaa - koko päivän

Silikonihydrogeelin terveysetujen lisäksi keskitymme myös mukavuuteen. Siksi clariti 1 day toric -piilolinssit on valmistettu AquaGen™-teknologialla. AquaGen-prosessilla saadaan aikaan linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja pitää ne tiiviisti linssin pintaa vasten.
 
Keskustele optikkosi kanssa clariti 1 day toric –piilolinssien terveyseduista ja mukavuudesta. Se on maailman ainoa hajataitteisuudesta kärsiville tarkoitettu silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe. 

2Data on file; clariti 1 day -piilolinsseillä valkoisemmat silmät kuin 1-DAY ACUVUE® MOIST® -piilolinsseillä.
2Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
3Johtavan brittiläisen Optician-optikkolehden palkinto, jonka myöntää eturivin brittiläisistä optikoista koostuva raati.