Sitoutumisemme hyvinvointiin

CooperVision pyrkii parantamaan elämää kaikkialla maailmassa. Tämä pyrkimys alkaa työntekijöidemme ja niiden yhteisöjen terveyden ja hyvinvoinnin tukemisesta, joissa he asuvat ja työskentelevät.

Tuki työntekijöillemme

Tarjoamme vankan maailmanlaajuisen hyvinvointiohjelman, joka sisältää laajan valikoiman paikallisesti eri puolilla maailmaa sijaitsevilla työpaikoillamme järjestettäviä aktiviteetteja ja ohjelmia, jotka vaikuttavat tiimeihimme mielekkäällä tavalla. CooperVisionilla noudatamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa hyvinvointiin, ja työntekijöillämme on aktiivinen rooli tässä pitkäjänteisessä ohjelmassa.

CooperVisionin työntekijät toimivat hyvinvointimestareina. Kukin hyvinvointimestari koulutetaan ja varustetaan resursseilla ohjelman toteuttamiseksi paikallisissa toiminnoissa. Hyvinvointimestarit ovat tärkeä osa hyvinvointitoimintaa, ja he järjestävät tapahtumia, kuten terveysmessuja, liikuntakilpailuja, vaatekeräyksiä, harjoittelutoimintaa ja terveysruokapäiviä.

Yhteisön tuki

Me CooperVisionilla pyrimme antamaan takaisin yhteisöille, joissa asumme ja työskentelemme. Teemme yhteistyötä järjestöjen kanssa, joilla on merkittävä vaikutus paikallisesti ja maailmanlaajuisesti ja jotka ovat yhtä sitoutuneita edistämään terveempää elämää, yhteisöjä ja ympäristöä.

Kannustamme työntekijöitämme osallistumaan paikallisiin kulttuuri-, ympäristö- ja hyväntekeväisyyshankkeisiin, jotka ovat heille erityisen merkityksellisiä; puistojen ja rantojen siivouspäivistä ja vaate- ja ruokakeräyksiin, paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen tapahtumiin ja satoihin muihin tärkeisiin asioihin.

CooperVisionin tutkimus- ja kehitystiimi Kaliforniassa teki yhteistyötä paikallisen voittoa tavoittelemattoman Kids Against Hunger -järjestön kanssa pakatakseen yli 11 000 ateriaa San Franciscon lahden alueen lapsille.

CooperVision Ranska sponsoroi Color Run -tapahtumaa kerätäkseen rahaa Adrien Associationille, joka auttaa sairaita hädänalaisia lapsia. Kerätyillä varoilla lapsille tarjottiin hauska päivä yhdessä Pariisin huvipuistoista.

CooperVisionin johtoryhmä Japanissa tuki Shanti Volunteer Associationia lahjoittamalla lasten värityskirjoja pakolaisleireille seitsemässä Aasian maassa.

CooperVisionin tiimi Puerto Ricossa teki yhteistyötä Scuba Dogsin kanssa siivotakseen roskia paikalliselta rannalta osana International Coastal Cleanup -ohjelmaa.