CooperVision suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia, korkealaatuisia piilolinssejä, jotka täyttävät käyttäjien hämmästyttävän laajan voimakkuustarvevalikoiman. Harjoitamme laajaa optisen tieteen tutkimus- ja kehitystyötä. Teemme tiivistä yhteistyötä optikoiden kanssa, jotka auttavat meitä tunnistamaan piilolinssien käyttäjien muuttuvat tarpeet eri puolilla maailmaa.

Kuuntelemme tarkkaan optikoiden näkemyksiä ja jaamme tietoa, tukea ja liiketoimintatyökaluja, joiden avulla optikot voivat varmistaa, että heidän käyttäjilleen sovitetaan heidän näönkorjaustarpeisiinsa, budjettiinsa ja elämäntyyliinsä sopivat piilolinssit.

Me CooperVisionilla uskomme, että menestyksemme yrityksenä perustuu työntekijöidemme saavutuksiin ja hyvinvointiin. Teemme aktiivisesti työtä tukeaksemme monimuotoista työyhteisöä, luodaksemme mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja urakehitykseen ja luodaksemme vahvat suhteet yhteisöihin, joissa työntekijämme asuvat ja työskentelevät.

Kaikki, mitä CooperVisionilla teemme, perustuu neljään perusarvoon:

Olemme sitoutuneita

Osoitamme työssämme asiantuntemusta, keskittymistä ja määrätietoisuutta. Emme anna periksi ennen kuin työ on tehty oikein optikoiden, linssikäyttäjien ja omien vaatimustemme mukaisesti.

Olemme innovatiivisia

Haastamme itsemme jatkuvasti löytämään luovia, omaperäisiä ja nokkelia tapoja parantaa valmistamiamme piilolinssejä, vahvistaa jokaista rakentamaamme suhdetta ja hyödyntää kaikki mahdollisuudet.

Olemme kumppaneita

Teemme yhteistyötä ja rakennamme vahvoja suhteita, jotka perustuvat rehellisyyteen, vilpittömyyteen, luottamukseen ja kunnioitukseen. Arvostamme tiimityötä ja tiedämme, että tekemällä yhteistyötä optikoiden, linssikäyttäjien ja työntekijöiden kanssa voimme saavuttaa paljon enemmän kuin yksin.

Olemme ystävällisiä

Olemme avoimia, meidän kanssamme on helppo käydä kauppaa ja meihin on helppo ottaa yhteyttä. Pyrimme aina toimimaan parhaamme mukaan niiden ihmisten hyväksi, joiden kanssa työskentelemme: optikoiden, linssikäyttäjien ja työntekijöiden.