Liki- vai kaukonäkö? Hajataitteisuus vai ikänäkö? Koe silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttöpiilolinssin terveysedut.

At a glance
  • Vaihdetaan päivittäin
  • Silikonihydrogeelilinssien terveysedut
  • Näönkorjaus likinäköisyyttä, kaukonäköisyyttä, hajataitteisuutta ja ikänäköä varten
  • Erinomainen mukavuus koko päivän
  • UVA- ja UVB-suoja(1)

Valkoisemmat  silmät ja terveellisempi2 linssikokemus

CooperVisionin clariti® 1 day on maailman ensimmäinen ja ainoa silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe. Silikonihydrogeelilinssit ovat terveellisempi2 vaihtoehto hydrogeelipohjaisille kertakäyttölinsseille. Se johtuu siitä, että ne päästävät lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle.
 
Silikonihydrogeelilinssien korkea hapenläpäisykyky pitää silmäsi kirkkaina, valkoisempina2 ja terveinä. clariti 1 day kattaa kaikki tarpeesi riippumatta siitä, kärsitkö likinäöstä, kaukonäöstä, hajataitteisuudesta vai ikänäöstä.

Erinomainen mukavuus, johon voit luottaa - koko päivän

Kaikissa clariti 1 day -piilolinsseissä on korkea nestepitoisuus3, mikä on ratkaisevaa mukavuuden kannalta. Sen mahdollistaa AquaGen™-teknologia. Sillä saadaan aikaan linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja pitää ne tiiviisti linssin pintaa vasten.
 
Keskustele optikkosi kanssa clariti 1 day -piilolinssien terveyseduista ja mukavuudesta. Se on maailman ensimmäinen ja ainoa silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttöpiilolinssien tuoteperhe.

1Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
2Data on file; clariti 1 day -piilolinsseillä valkoisemmat silmät kuin 1-DAY ACUVUE® MOIST® -piilolinsseillä.
5Valmistajan ilmoittama kokonaisnestepitoisuus.