clariti® 1 day

Jos olet terveystietoinen ja etsit piilolinssejä, jotka ovat edulliset tehden samalla hyvää sekä lompakollesi että silmillesi, on CooperVisionin clariti® 1 day sinua varten - täydellinen silikonihydrogeelipohjaisten piilolinssien perhe.

clariti® 1 day -piilolinsseillä voit luottaa siihen, että olet tehnyt kaiken voitavasi silmiesi terveyden hyväksi, sillä vaihdat linssit joka päivä, niissä on sisäänrakennettu UV-suoja* ja ne on valmistettu terveellisestä linssimateriaalista, joka päästää 100 % silmän tarvitsemasta hapesta.†‡1 clariti® 1 day antaa sinulle erinomaisen näönlaadun2 ja mukavan linssikokemuksen hintaan, joka saa sinut hymyilemään.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Pehmeä silikonihydrogeelimateriaali, jonka korkea hapenläpäisevyys auttaa silmiäsi pysymään terveinä ja valkoisina.‡1

UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä, mikä voi edistää silmiesi terveyttä.*

WetLoc®-teknologia ja korkea nestepitoisuus pitävät piilolinssisi kosteina, mikä takaa hämmästyttävän mukavuuden koko päiväksi.

Optimised Comfort Edge™ varmistaa silmän ja piilolinssin kitkattoman vuorovaikutuksen.3

clariti® 1 day -linssi tarjoaa silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttölinssin edut, mutta edullisemmin.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Kertakäyttölinssit: Ratkaisu sinulle?
Silikonihydrogeelilinssit: Mikä on ero?

* Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
Päivittäisessä käytössä.
Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
† Perustuen CooperVisionin suositeltuun myyntihintaan. Jälleenmyyjät määrittävät yksin myyntihinnan. Yllä olevien ei ole tarkoitus vaikuttaa myyntihintaan kuluttajalle.

Lähteet:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467-472. 
2 CVI data on file, 2019. Randomised, double-masked, 1-week DD dispensing study with clariti 1 day, single site UK, n=54. High contrast Snellen VA 6/5 at dispensing and 1-week visits.
3 Endast Sphere. CooperVision data on file, (2015). Non dispensing, double masked, randomised study n=20. Parempi mukavuus asetettaessa.