Terveellisin* tapa saada valkoisemmat, kirkkaammat silmät.

At a glance
  • Vaihdetaan päivittäin
  • Silikonihydrogeelilinssien terveysedut
  • Näönkorjaus likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten
  • Erinomainen mukavuus koko päivän
  • UVA- ja UVB-suoja**

Kertakäyttölinssien mukavuus, silikonihydrogeelin terveysedut

Jos kertakäyttölinssien mukavuus houkuttelee, clariti® 1 day -piilolinssit ovat erinomainen valinta  – riippumatta siitä, oletko uusi käyttäjä vai vaihtamassa hydrogeelilinssejä terveellisempiin silikonihydrogeelilinsseihin.
 
Silikonihydrogeelilinssit päästävät lävitseen enemmän happea sarveiskalvolle. Tämä on tärkeää, sillä paremmin happea läpäisevät linssit mahdollistavat valkoisemmat, kirkkaammat silmät ja terveellisemmän* linssikokemuksen.

Erinomainen mukavuus, johon voit luottaa - koko päivän

Silikonihydrogeelin terveysetujen lisäksi keskitymme myös mukavuuteen. Siksi clariti 1 day -piilolinssit on valmistettu AquaGen™-teknologialla. AquaGen-prosessilla saadaan aikaan linssi, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä ja pitää ne tiiviisti linssin pintaa vasten.
 
Keskustele optikkosi kanssa clariti 1 day -piilolinssien terveyseduista ja mukavuudesta. Ne ovat erinomainen valinta sekä uusille että vanhoille linssinkäyttäjille. 

* Data on file; clariti 1 day -piilolinsseillä valkoisemmat silmät kuin 1-DAY ACUVUE® MOIST® -piilolinsseillä.
**Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.