MyDay® multifocal

Ketä tämä koskettaa?

Jos olet huomannut, että lähellä olevat kohteet, kuten matkapuhelimesi näyttö, näyttävät epätarkoilta, sinulla saattaa olla ikänäköä. Se on täysin luonnollinen muutos, joka vaikuttaa useimpien näköön 40 ikävuoden jälkeen.  Tässä tilanteessa monet hankkivat lukulasit, mutta on muitakin vaihtoehtoja. 

Nyt esittelemme MyDay® multifocal -kertakäyttölinssin

MyDay® multifocal -kertakäyttölinssien ansiosta näet nyt selvästi kaikille etäisyyksille1 ilman silmälaseja. MyDay® multifocal -kertakäyttölinsseissä on ainutlaatuinen teknologia nimeltä CooperVision® Binocular Progressive SystemTM, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö kaikille etäisyyksille - lähelle, kauas ja välietäisyyksille.1 Koska silmän sarveiskalvo tarvitsee happea, MyDay® multifocal -kertakäyttölinssien hapenläpäisevyys on korkea2, ja Aquaform®-teknologian ansiosta linssi tarjoaa myös hämmästyttävän mukavuuden koko päivän, jotta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina. MyDay multifocal -kertakäyttölinsseillä olet valmis ottamaan päivän haltuun.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

MyDay® multifocal -kertakäyttölinsseissä on ainutlaatuinen teknologia nimeltä CooperVision® Binocular Progressive SystemTM, joka on suunniteltu auttamaan sopeutumista moniteholinssien käyttöön ikänäön alkuvaiheessa ja antamaan käyttäjälle tarkka näkö myös ikänäön kehittyessä.1

Pitkäkestoinen mukavuus: Aquaform®-teknologia sitoo vettä - uskomaton mukavuus koko päivän.

Suuri hapenläpäisykyky: sarveiskalvo saa kaiken tarvitsemansa hapen,*2 jolloin silmät pysyvät kirkkaina ja valkoisina.**

UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä ja edistää näin silmiesi terveyttä.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi

* Päivittäisessä käytössä.
** Suuri hapenläpäisykyky antaa kirkkaat ja valkoiset silmät.
† UV-säteitä absorboivat piilolinssit suojaavat silmää haitallisilta UV-säteiltä, mutta ne eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Jatka UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä optikon suositusten mukaan.

Lähteet:
1. CVI data on file, 2020. Prospektiivinen, kaksoissokkoutettu, bilateraalinen, yhden viikon tutkimus MyDay® multifocal -kertakäyttöpiilolinsseillä; n=104 moniteholinssien käyttäjää.
2. Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.