Maailmalla - ja kotona

Me CooperVisionilla suhtaudumme intohimoisesti rooliimme maailmankansalaisina. Samalla kun myymme tuotteita yli 130 maassa*1, autamme ihmisiä kaikkialla maailmassa näkemään paremmin ja vahvistamme yhteisöjä, joissa toimimme, hyväntekeväisyystyön, yhteiskuntapalvelun ja kaupallisen toiminnan avulla. Olemme myös syvästi sitoutuneet planeettamme hyvinvointiin, ja toteutamme erilaisia kestävän kehityksen ja resurssien säilyttämisen ohjelmia toimipaikoissamme ympäri maailmaa.

Optometry Giving Sight -järjestön globaali sponsori

CooperVision on yksi Optometry Giving Sight (OGS) -järjestön johtavista sponsoreista. OGS on vuonna 2003 perustettu maailmanlaajuinen aloite, jonka tarkoituksena on auttaa maailmanlaajuisesti 1,22 miljardia ihmistä, mukaan lukien kymmeniä miljoonia lapsia, jotka ovat sokeita tai näkövammaisia, koska heillä ei ole mahdollisuutta päästä näöntutkimuksiin ja koska heillä on korjaamattomia näkövirheitä.

CooperVisionin toimipisteissä järjestetyt varainkeruutapahtumat, asiakasalennusohjelma, markkinointikampanjat ja työntekijöiden lahjoitusten vuosittainen kaksinkertaistaminen ovat tuottaneet yli 3 miljoonaa dollaria lahjoituksia OGS:lle.

OGS:n tukemat ohjelmat kuudessa maanosassa ovat:

  • Tarjonnut silmäterveyden perushoitoa yli 7,6 miljoonalle ihmiselle
  • Kouluttanut yli 14 000 ihmistä silmienhoidossa
  • Myötävaikuttanut yli 130 näkökeskuksen perustamiseen

Joka vuosi yksi henkilökunnan jäsen toimii CooperVision-lähettiläänä ja työskentelee OGS:n kanssa avustusohjelman parissa, jotta nähdään, miten tukemme ja panoksemme vaikuttavat apua tarvitseviin kaikkialla maailmassa.

Ison-Britannian tuotantolaitoksemme tuotantokoordinaattori Lisa Jenkins matkusti Ugandaan CooperVision OGS-lähettiläänä vuonna 2018.

Yhteiskuntavastuu

Tuhannet CooperVisionin työntekijät asuvat ja työskentelevät sadoissa yhteisöissä ympäri maailmaa. Teemme yhteistyötä paikallisten järjestöjen kanssa ja kannustamme työntekijöitämme osallistumaan paikallisiin kulttuuri-, ympäristö- ja hyväntekeväisyyshankkeisiin, jotka ovat erityisen merkityksellisiä työntekijöillemme ja heidän perheilleen.

Huolehdimme planeetastamme

Kestävä kehitys ja resurssien säästäminen ovat osa CooperVisionin toimintaa joka päivä. Käynnissä olevat ohjelmat eri puolilla maailmaa sijaitsevissa toimipaikoissamme tuottavat erittäin hyviä tuloksia veden säästämisessä ja uudelleenkäytössä, energian säästämisessä, kierrätyksessä ja valmistusmateriaalien käytön vähentämisessä.

  • Toimipisteemme Rochesterissa, New Yorkissa toimii 100-prosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä
  • Tuotantolaitoksemme Alajuelassa, Costa Ricassa ja jakelukeskuksemme Madridissa, Espanjassa ovat saaneet LEED-sertifikaatin ympäristötietoisesta suunnittelusta ja toiminnasta
  • Puerto Ricon tuotantolaitoksessamme veden kierrätysohjelma on säästänyt 63 miljoonaa litraa vettä vuodessa ja vähentänyt kaupungin toimittaman veden tarvetta 35 prosenttia

Vuonna 2019 laajensimme sitoutumistamme aloittamalla yhteistyön muiden suurten yritysten, yksityisten laitosten ja hallitusten kanssa ympäri maailmaa YK:n globaalien tavoitteiden mukaisesti, joiden tavoitteena on saavuttaa parempi ja kestävämpi tulevaisuus seuraavalla vuosikymmenellä.

 

* CooperVisionin linssinesteet, pehmeät piilolinssit ja erikoislinssit.
Tiedot vuodelta 2019.
Tilikauden 2018 1. neljänneksen mukaan. Tiedot voivat muuttua.

Lähteet:
1 CooperVision data on file, 2020.