CooperVision pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa ja toimimaan vastuullisemmin, ja olemme ylpeitä voidessamme jakaa uutisia tiimien saavutuksista ympäri maailmaa. Napsauta alla olevia tarinoita lukeaksesi, miten yritys edistyy veden ja energian säästämisessä, kierrätys- ja uudelleenkäyttöprojekteissa ja ihmisten voimaannuttamisessa.

CooperVisionin Rochesterin alueen toimipaikat toimivat nyt sataprosenttisesti uusiutuvilla sähköresursseilla
Scottsville Production, West Henrietta Distribution ja Victor Commercial Center hyödyntävät tuulivoimaa piilolinssien tuottamiseen, lähettämiseen ja hallinnointiin

Puerto Rico kiittää CooperVisionin ympäristöstandardeja*
CooperVisionin vedenkäytön kestävän kehityksen käytännöille myönnetään Puerto Ricon vesijohto- ja vesiviranomaisen (PRASA) palkinto neljäntenä vuonna peräkkäin.

CooperVisionin Costa Rican tuotantotehtaalle myönnetään arvovaltainen LEED® Silver -sertifiointi
CooperVisionin piilolinssien valmistuslaitoksemme Alajuelassa Costa Ricassa on saanut arvostetun LEED® Silver -sertifioinnin ympäristötietoisista suunnitelmistaan ja toiminnastaan.

Vuoden ympäristöinnovaatioprojekti*
Tämä arvostettu palkinto on varattu projektille tai teknologialle, joka tuottaa ainutlaatuisia, mitattavissa olevia tuloksia.

Kierrätyksen Platinum -palkinto*
Tämä palkinto annetaan organisaatiolle, joka esittää parhaan käytännön standardeja vaihtoehtoisessa energiankäytössä ja kestävässä kehityksessä.

Ympäristövaatimusten noudattamisen huipulla*
CooperVision sai tunnustusta edistyksestään tuotantoprosesseissaan.

Neljä energia- ja vesisäästöjen palkintoa*
Nämä palkinnot asettivat parrasvaloihin aloitteet, jotka vähentävät vuosittaista veden- ja energiankulutusta.

 

*Juana Diaz, Puerto Ricon toimipaikka