Innovatiivinen teknologia parantaa käyttäjäkokemusta

Linssien käyttäjille ei varmaankaan ole tavallista miettiä, miten piilolinssit todellisuudessa toimivat. Kun kehittynyt teknologia toimii tarkoitetulla tavalla, sitä on helppo pitää itsestäänselvyytenä. Mutta CooperVisionilla me olemme ylpeitä innovatiivisesta tieteestä ja tekniikasta, jota käytetään ainutlaatuisten piilolinssien suunnittelussa ja valmistuksessa. 

Tutkimus- ja kehityslaboratorioissamme näönkäsittelyn, fysiikan, silmän ympäristön kemiallisen koostumuksen ja materiaalitieteen haasteiden asiantuntijat työskentelevät yhdessä tuodakseen piilolinsseihin merkittäviä innovaatioita - ja tarjotakseen linssien käyttäjille suuria hyötyjä.

Suurimpia innovaatioitamme ovat…

Tarjoa hämmästyttävä mukavuus koko päiväksi ja Aquaform®-teknologian avulla valmistetun terveellisen* silikonihydrogeelimateriaalin luonnollinen kostuvuus premium-segmentin linsseissä.   

 

Tee piilolinsseistä entistä parempi vaihtoehto miljoonille hajataitteisuudesta kärsiville CooperVisionin Optimized Toric Lens Geometryn™ tuottaman vakaan ja ennustettavan näöntarkkuuden ansiosta.

Täytä digitaalisen elämäntyylin omaavien linssikäyttäjien tarpeet  CooperVisionin Digital Zone Optics® -linssirakenteella

Hidasta likinäköisyyden kehittymistä lapsilla  CooperVisionin MiSight® 1 day -piilolinsseillä, joissa on ActivControl®-teknologia†‡1

Jatkamme päivittäin työtämme uusien teknologioiden kehittämiseksi, jotka parantavat linssinkäyttäjien kokemuksia ja tuovat uusia etuja käyttäjille kaikkialla maailmassa.

CooperVisionin tuotemerkkeihin kuuluvat MyDay®-kertakäyttölinssit sekä Biofinity®-, clariti® 1 day- ja Avaira Vitality™-linssituoteperheet, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Olemme laatineet kyselylomakkeen, jonka avulla voit selvittää, mitkä CooperVisionin piilolinssit sopivat parhaiten näkösi ja elämäntyylisi tarpeisiin.

* Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
  Verrattuna kertakäyttöiseen yksiteholinssiin 3 vuoden jaksolla.
Tuote ei ole saatavilla kaikilla markkinoilla.

Lähteet:
1 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.