Hyvä planeetalle. Hyvä yrityksille.

Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksia ja toimimaan vastuullisemmin, koska näin tulisi toimia – työntekijöidemme, asiakkaidemme, liiketoimintamme ja maapallomme hyväksi. CooperVision on parantanut tuotantoaan säästämällä vettä ja kierrättämällä jopa 100 % tuotannossa käytetyistä muoveista, ja se priorisoi ympäristövastuulliset käytännöt neljällä keskeisellä alueella: vesi, energia, kierrätys ja ihmiset.

Veden säästäminen

Pyrimme jatkuvati vähentämään kulutusta, lisäämään ympäristönsuojelua ja suojaamaan elintärkeitä luonnonvaroja.

Lue lisää »

Energian säästäminen

Etsimme tapoja minimoida energiankulutus, hyödyntää puhtaita energiaresursseja ja jakaa parhaita käytäntöjä samanhenkisten yhtiöiden kanssa.

Lue lisää »

Vähentäminen, uudelleenkäyttö, kierrätys

Minimoimme vaikutuksemme käyttämällä vähemmän ja kierrättämällä enemmän materiaaleja, joita tarvitaan tuotteidemme valmistukseen ja jakeluun.

Lue lisää »

Ihmisten voimaannuttaminen

Tuemme työntekijöitä ja paikallisia yhteisöjä ohjelmien kautta, jotka rohkaisevat yksittäisten henkilöiden panosta ja edistävät ympäristötietoista työpaikkaa.

Lue lisää »

Muovineutraalit piilolinssit

Olemme tehneet kertakäyttölinsseistämme muovineutraaleja Plastic Bankin® kanssa tekemämme yhteistyön avulla.

Lue lisää »

 

Arvostetun LEED-sertifioinnin ansaitseminen Costa Ricassa

100 000 neliöjalan suuruinen piilolinssien valmistuslaitoksemme Alajuelassa Costa Ricassa on saanut arvostetun LEED Silver -sertifioinnin ympäristötietoisista suunnitelmistaan ja toiminnastaan.

Euroopan toimipaikoille myönnetään BREEAM- & LEED-sertifikaatit

Kolme Euroopan laitostamme ovat ansainneet arvovaltaiset sertifioinnit kestävälle suunnittelulleen ja toiminnalleen, mukaan lukien kaksi suosittua BREEAM-luokitusta ja yksi LEED-sertifiointi Espanjassa ja Iso-Britanniassa.

 

Näytä kestävän kehityksen uutiset ja kunnianosoitukset →

CooperVisionin kestävyystoimenpiteet voivat vaihdella laitoksesta toiseen, toimipaikan ulkoisista ja sisäisistä tekijöistä riippuen.