Vahvistat, että antamasi tiedot (nimi, sähköpostiosoite jne.) ovat oikeita, ettet esiinny kenenkään muun nimellä, ettet erehdyttämistarkoituksessa esiinny CooperVisionin työntekijänä ja ettet ilmoita harhaanjohtamistarkoituksessa muuta asemaa.

Pidätämme oikeuden kieltää sinulta pääsyn blogiin. Jos viestisi ei ole blogin aihealueella tai jos viesti ei muuten ole asianmukainen, pidätämme oikeuden kieltää kommentin tai viestin. Pidätämme oikeuden milloin tahansa poistaa viestejä tai kommentteja. Jos näin käy, saat meiltä seuraavan viestin "Kiitämme sinua viestistäsi tai kommentistasi, mutta sisältö ei mielestämme ole juuri nyt sopiva tai se on muulla tavoin sääntöjemme vastainen ".

Kun lisää kommentin blogiimme, annat meille oikeuden käyttää viestiä (käyttöehtojen ja CooperVisionin yksityisyydensuojapolitiikan mukaan) CooperVisionin valitsemassa kohtuullisessa laajuudessa. Voimme mm. kopioida, esittää ja muuttaa viestiä tai lisätä sen muuhun aineistoon jne. Sinulla ei ole minkäänlaista oikeutta korvaukseen tai rojalteihin nyt eikä tulevaisuudessa. Luovut kaikista oikeuksista vedota immateriaalioikeuksiisi. Kun lisäät kommentin, suostut siihen, ettet häiritse tai yritä häiritä blogin toimintaa. Et saa käyttää mitään automaattisia työkaluja blogin tietojen keräämiseen tai lomakkeiden täyttämiseen. CooperVisionin verkko- ja sähköpostipalvelimia ja toimialueeseen liittyviä sähköpostiviestejä ei saa käyttää epätoivottujen joukkosähköpostien lähettämiseen eikä muussa satuttavassa, epäeettisessä, loukkaavassa tai vahingollisessa tarkoituksessa tai laittomasti. Blogia saa käyttää vain laillisiin tarkoituksiin. Kielletty käyttö voi johtaa sovellettavan lain mukaisiin siviili- tai rikosoikeudellisiin toimiin.

BLOGI TARJOTAAN PALVELUNA SELLAISENA KUIN SE ON. EMME ANNA MITÄÄN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA, MUKAAN LUETTUNA TAKUUT KOSKIEN MYYNTIKELPOISUUTTA, TUOTTEEN SOPIVUUTTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, TITTELIÄ, TURVALLISUUTTA, OIKEELLISUUTTA TAI LOUKKAAMATTOMUUTTA. EDELLISTÄ RAJOITTAMATTA COOPERVISION EI ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI SITOUMUKSIA, ETTÄ BLOGI, SEN SISÄLTÖ TAI TOIMINNOT OVAT KÄYTETTÄVISSÄ KATKEAMATTA TAI VIRHEETTÖMÄSTI. OLET YKSIN VASTUUSSA MENETYKSISTÄ, JOTKA JOHTUVAT BLOGIN TIEDOSTOJEN, TIETOJEN, SISÄLLÖN TAI MUUN MATERIAALIN LATAUKSESTA JA/TAI KÄYTÖSTÄ. Lain asettamissa rajoissa CooperVision ei vastaa epäsuorista, odottamattomista, suorista tai seurannaisvahingoista, jotka liittyvät blogiin, oli kyse sitten sopimusrikkomuksesta, kielletystä käytöstä, laiminlyönnistä tai muusta käsittelystä, vaikka CooperVisionille on tiedotettu sellaisten vahinkojen vaarasta.