Avaira Vitality™ toric

Jos käytät piilolinssejä hajataiton korjaamiseen ja haluat saada mahdollisimman paljon vastinetta rahalle, CooperVisionin Avaira Vitalitytoric -piilolinssit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yllättävän edulliseen hintaan. Ne on valmistettu edistyksellisestä silikoni- hydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty pitkäkestoista mukavuutta, helppoa käsittelyä*ja  terveellistä linssikokemusta varten. Maailman johtaviin tooristen piilolinssien valmistajiin lukeutuvan CooperVisionin Avaira Vitality toric -piilolinsseillä on samat todistetut optiset ominaisuudet, kuin Biofinity® toric -piilolinsseillä antaen sinulle terävän ja selkeän näön. Ne ovat viisas valinta kaltaisellesi piilolinssikäyttäjälle.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Optimized Toric Lens Geometry® varmistaa linssin asettumisen oikeaan asentoon1 sekä tarjoaa vakaan ja ennustettavan näöntarkkuuden.

Edistykselliset materiaalit vetävät luontaisesti puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy jatkuvasti kosteana koko päivän.

Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, jotta silmäsipysyvät valkoisina2 ja terveinä§3

Linsseissä on piilolinssien korkein UV-suojaluokitus, ja ne suojaavat silmiäsi estämällä 90 % UVA-säteilystä ja 99 % UVB-säteilystä.||

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Tooriset piilolinssit: Mitä sinun on tiedettävä
woman smiling and driving
Mitä on astigmatia?

* Perustuu subjektiivisiin arvioihin sovitettaessa ja 1 kuukauden kuluttua. Tulokset kaksoissokkoutetusta, satunnaistetusta, bilateraalitutkimuksesta, jossa verrattiin Avaira Vitality™ sfäärisiä piilolinssejä kilpailijan sfäärisiin kuukausilinsseihin.
Sfäärinen aberraatio.
Päivittäisessä käytössä.
§ Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
|| Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Lähteet:
1 CVI data on file 2019; prospective, double masked, bilateral, randomized, cross-over dispensing study n=39 habitual soft toric wearers.
2 CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.
3 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.