Liki- vai kaukonäköisyys? Hyödy kestävää mukavuutta tarjoavista piilolinsseistä.

At a glance
  • Vaihtoväli: kuukausittain
  • Silikonihydrogeelimateriaali + UV-suoja*
  • Tarjoavat terveemmät silmät
  • Luonnollinen kostuvuus vähentää kostuttavien silmätippojen tarvetta

Poikkeuksellinen hapenläpäisykyky ja suuri nestepitoisuus 

CooperVisionin Avaira®-linssien ainutlaatuisen Aquaform®-teknologian ansiosta silmäsi saavat paljon happea ja pysyvät terveinä. Tekniikalla saadaan aikaan piilolinssi, joka on erittäin pehmeä, joustava, mukava ja miellyttävä.
Aquaform-linssimateriaali on lisäksi luonnostaan kostuva – ilman keinotekoisia päällysteitä ja kostutusaineita – ja säilyttää nesteen linssissä pitääkseen sen kosteana myös pitkäaikaisessa käytössä.

Ainoa PEG:tä sisältävä kuukausilinssi

Mitä on PEG? Se on lyhenne polyetyleeniglykolista! PEG parantaa Avairan kostutusominaisuuksia sitomalla nestettä linssiin. Tuloksena on pysyvä mukavuus koko päivän ja linssin koko käyttöiän.
Kysy optikoltasi Avaira-piilolinssien kestävästä mukavuudesta.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Aquaform-teknologia

Olet luultavasti nähnyt tuotteissamme termin Aquaform®-teknologia ja ihmettelet mitä se tarkoittaa.

Tuotetiedot
Korjaavat

likinäköisyyden ja kaukonäköisyyden

Likinäköisyys tarkoittaa, että lähellä olevat kohteet näkyvät tarkkoina, mutta kauempana olevat ovat sumuisia. Kaukonäköisyys tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näkyvät tarkkoina, mutta lähellä olevat ovat sumuisia. Kysy optikoltasi sopivatko nämä piilolinssit sinulle.

Vaihtoväli

kuukausittain

Optikon on määritettävä sopiva vaihtoväli piilolinsseille. Tiheiden vaihto-ohjeiden mukaan piilolinssit on desinfioitava kemiallisella desinfiointijärjestelmällä tai vetyperoksidiliuoksella.

UV-suoja

kyllä

UV-säteitä absorboivat piilolinssit tarjoavat etuja, mutta ne eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Sinun tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä optikon suositusten mukaan.

Kostuvuus

Aquaform®-teknologiamme varmistaa luonnollisen kostuvuuden sitomalla nestettä piilolinssiin.

Näiden piilolinssien käyttö vähentää kostuttavien silmätippojen tarvetta.

Piilolinssejä pakkauksessa

6 kpl

6 piilolinssiä pakkausta kohti.

Käyttöohjeet

Mene käyttöohjesivulle

Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa ja tärkeitä ohjeita. Lue tiedot huolella ja säilytä ne tulevaa tarvetta varten.