Avaira Vitality™

Jos olet likinäköinen tai kaukonäköinen ja haluat saada rahoillesi mahdollisimman paljon vastinetta, CooperVisionin Avaira Vitality-piilolinssit tarjoavat erinomaista linssiteknologiaa yllättävän edulliseen hintaan. Avaira Vitality -piilolinssit on valmistettu edistyksellisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty erityisesti pitkäaikaista käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä*ja terveellistä linssikokemusta varten. Lisäksi Avaira Vitality -piilolinsseissä on samat hyväksi todetut optiset ominaisuudet kuin ensiluokkaisissa Biofinity® -piilolinsseissämme, jotka antavat sinulle terävän ja selkeän näön.  Avaira Vitalityon älykäs valinta linssikäyttäjille.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Aberration Neutralizing System™ parantaa näön laatua minimoimalla silmissä usein esiintyvät epäsäännöllisyydet.1

Edistykselliset materiaalit vetävät luontaisesti puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy jatkuvasti kosteana koko päivän.

Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, jotta silmät pysyvät valkoisina2 ja terveinä.§3

Linsseissä on piilolinssien korkein UV-suojaluokitus, ja ne suojaavat silmiäsi estämällä 90 % UVA-säteilystä ja 99 % UVB-säteilystä.||

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
Piilolinssivinkkejä
Silikonihydrogeelilinssit: Mikä on ero?

* Perustuu subjektiivisiin arvioihin sovitettaessa ja 1 kuukauden kuluttua. Tulokset kaksoissokkoutetusta, satunnaistetusta, bilateraalitutkimuksesta, jossa verrattiin Avaira Vitality™ sfäärisiä piilolinssejä kilpailijan sfäärisiin kuukausilinsseihin.
Sfäärinen aberraatio.
Päivittäisessä käytössä.
§ Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
|| Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Lähteet:
1 Kollbaum P, Bradley A. Aspheric contact lenses: fact and fiction. Contact Lens Spectrum 2005;20:34–9.
2 CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.
3 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.