Proclear® multifocal toric

Sinulla on hajataittoa ja näkösi muuttuessa saatat huomata, että silmäsi kuivuvat ja ärtyvät, kun käytät linssejä. Silloin CooperVisionin Proclear® multifocal toric -piilolinssi voi olla hyvä valinta. Ne on valmistettu PC Technology™ -teknologialla, joka on kehitetty erityisesti kaltaisillesi piilolinssien käyttäjille; tekniikan ansiosta linssit sitovat vettä saaden aikaan sen, että linssit pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän. Proclearin avulla voit keskittyä piilolinssien sijaan elämääsi.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Balanced Progressive® -teknologian avulla jokaiseen linssiin on luotu useita näkövirheesi mukaan räätälöityjä korjausalueita, joten näet selvästi kaikille etäisyyksille.

Maailman johtaviin tooristen piilolinssien valmistajiin lukeutuvan CooperVisionin toorinen rakenne takaa linssin, joka on vakaa, mukava ja tarkka.

PC Technology™ sitoo vettä Proclear-linssiin ja luo sen ympärille vesikilven, joka pitää linssin puhtaana. Tämä estää linssejä kuivumasta ja pitää ne kosteina ja miellyttävinä koko päivän.

Linssimateriaali vähentää silmien ärsytystä estämällä kerrostumien muodostumisen päivän aikana.

 

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi
woman smiling and driving
Mitä on astigmatia?
mature man holding a tablet and smiling
Mitä on ikänäkö?