Kuukausilinssit likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten

At a glance
  • Vaihtoväli: kuukausittain
  • Tarjoavat tarkan näön ja ainutlaatuisen mukavuuden
  • Säilyttävät kosteuden 96 %:ssa koko päivän
  • Voivat auttaa ehkäisemään silmien kuivumista piilolinssejä käytettäessä

Auttavat pitämään silmät kosteina ja miellyttävinä.

Eikö niin, että kaikki piilolinssit ovat samanlaisia, kun kyse on likinäköisyyden ja kaukonäköisyyden korjaamisesta? Eivät todellakaan!
Toisin kuin jotkut linssit, jotka saavat silmäsi kutisemaan ja kuivumaan jo lyhyellä käytöllä, CooperVision Proclear® sphere -piilolinssit pysyvät kosteina ja mukavina koko päivän.

Ehkäisee silmien kuivumista luonnollisella tavalla

PC Technologyn™ ansiosta vesimolekyyleistä tulee osa Proclearsphere -piilolinssejä, mikä ehkäisee kuivumista luonnollisesti.
Proclear on käytännössä ainoa piilolinssi, jonka osalta FDA on hyväksynyt väitteen: "voi tarjota paremman mukavuuden piilolinssikäyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä".
Kysy optikoltasi Proclear sphere -linsseistä.

PC Technology

Kuivuminen on yleinen ongelma linssinkäyttäjien keskuudessa, erityisesti ikänäöstä kärsivien, koska heidän silmänsä kuivuvat vuosien myötä.

Tuotetiedot
Korjaavat

likinäköisyyden ja kaukonäköisyyden

Likinäköisyys tarkoittaa, että lähellä olevat kohteet näkyvät tarkkoina, mutta kauempana olevat ovat sumuisia. Kaukonäköisyys tarkoittaa tavallisesti sitä, että kaukana olevat kohteet näkyvät tarkkoina, mutta lähellä olevat ovat sumuisia. Kysy optikoltasi sopivatko nämä piilolinssit sinulle.

Vaihtoväli

kuukausittain

Sinun on vain vaihdettava pehmeät kertakäyttöpiilolinssit kerran kuukaudessa, mikä säästää rahaa samalla kun silmäsi tuntuvat mukavilta.

UV-suoja

ei

Näissä linsseissä ei ole UV-suojaa. Jos haluat piilolinssit tällä ominaisuudella

Kostuvuus

varmistaa luonnollisen kostuvuuden sitomalla nestettä piilolinssiin.

Proclear®-piilolinssit on valmistettu PC Technologyllä™, joka on luonnostaan bioyhteensopivaa. Piilolinssit sitovat vettä, minkä ansiosta kertakäyttölinssisi pysyvät kosteina jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Piilolinssejä pakkauksessa

6 kpl
6 piilolinssiä pakkausta kohti.

Käyttöohjeet

Mene käyttöohjesivulle
Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa ja tärkeitä ohjeita. Lue tiedot huolella ja säilytä ne tulevaa tarvetta varten.