Luo hydrofiilisen linssin, joka pysyy mukavana koko päivän, erityisesti piilolinssien käyttäjille, joilla on kuivat silmät

Kuva on vain havainnollistava

PC Technology™ on ainutlaatuinen linssimateriaali, joka vetää kosteutta puoleensa ja sitoo sen itseensä vähentäen näin silmien kuivumista. Loimme tämän teknologian ensisijaisesti auttamaan ihmisiä, joiden silmät kuivuvat ja ärtyvät piilolinssejä käytettäessä.

Näin PC Technology™ toimii: Fosforyylikoliinimolekyylit (PC) ovat luonnostaan hydrofiilisiä. Ne vetävät puoleensa kyynelten vesimolekyylejä ja sitovat ne piilolinssien pintaan. Tämä luo linssien ympärille vesikilven, joka pitää linssit puhtaina ja estää linssien kuivumisen, jolloin ne tuntuvat kosteilta ja miellyttäviltä koko päivän.

Lisäksi piilolinssit, joissa on PC Technology™, säilyttävät jopa 96 % alkuperäisestä nestepitoisuudestaan - jopa 12 tunnin käytön jälkeen - taaten koko päivän kestävän mukavuuden.

Edut:

Saat linssit, jotka pysyvät raikkaina, kosteina ja miellyttävinä koko päivän

Kerrostumia torjuva pinta auttaa pitämään piilolinssit puhtaina ja silmät raikkaina.

Näin PC Technology™ toimii

Löydät tämän teknologian täältä:

Jos haluat käyttää piilolinssejä, jotka sitovat kosteuden itseensä ja ovat mukavat koko päivän, kysy optikoltasi Proclear®-linssejä, joissa on PC Technology™.