Kaikki mitä tarvitset ainutlaatuiseen linssikokemukseen.

At a glance
  • Näönkorjaus likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten
  • Aquaform®-teknologia käyttää vähemmän silikonia, mistä on seurauksena pehmeä ja miellyttävä linssi.
  • *Suuri hapenläpäisykyky varmistaa kirkkaat ja valkoiset silmät**
  • Uudet linssit joka päivä
  • Silmien terveyttä edistävä UV-suoja, joka absorboi 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä.

MyDay®-kertakäyttölinssit – kun tarvitset piilolinssin, joka täyttää kaikki vaatimukset.

MyDay-kertakäyttölinssit vievät silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien ominaisuudet uudelle tasolle. MyDay on edistynein kertakäyttölinssimme, joka vastaa kaikkiin tarpeisiin: tinkimätön mukavuus ja käsittely sekä silikonhydrogeelin terveysedut. Tutkitusti toimivan optisen rakenteen ansiosta sinun ei koskaan tarvitse tinkiä näön laadusta. MyDay-piilolinssit ovat pehmeät, mukavat ja helpot asettaa silmään ja ottaa pois. Sinulla on uusi puhdas linssipari joka päivä. Ilman linssikoteloita tai -nesteitä. Helppoa ja käytännöllistä!

Silmien terveyden edistämiseksi MyDay-piilolinsseissä on UV-suoja, joka suodattaa 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä.

Aquaform®-teknologia - näin se toimii

Vallankumoukselliset hydrofiiliset molekyylit

Imevät ja sitovat vettä, minkä ansiosta koko linssin rakenteen ja pinnan nestepitoisuus on korkea. Tulos? Luonnostaan kostuva ja paljon nestettä sisältävä piilolinssi, joka ehkäisee kuivumista ja takaa mukavuuden koko päiväksi.

”Moottoritiet” hapen kululle linssin läpi

Pitkät silikoniketjut liittyvät yhteen ja luovat ”moottoriteitä”, joiden kautta happi kulkeutuu tehokkaammin silmään kuin perinteisten silikonihydrogeelilinssien silikoniverkostoissa. Tulos? Suuri hapenläpäisykyky, jonka ansiosta kirkkaat, valkoiset ja terveet silmät saavat kaiken tarvitsemansa hapen.

Kaikkien aikojen pehmein silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttölinssimme**

Tehokkaiden hapenkuljetusreittien ansiosta tarvitaan huomattavasti vähemmän silikonia, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle kaikkien aikojen pehmeimmän silikonihydrogeelipohjaisen kertakäyttölinssimme. MyDay®-kertakäyttölinssit on pehmeydestään huolimatta helppo laittaa silmään ja ottaa pois.

Edistyksellinen linssirakenne - luonnollisempi tunne

Mukavuuden ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi MyDay-piilolinsseissä on edistyksellinen linssidesign, pehmeä pinta ja pyöristetyt reunat. Ne mahdollistavat luonnollisemman tunteen silmäluomen liikkuessa esteettä linssin päällä.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.
Silikonihydrogeelilinssien hapenläpäisykyky on suurempi kuin hydrogeelilinssien ja ne minimoivat tai jopa eliminoivat hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.

Aquaform-teknologia

Olet luultavasti nähnyt tuotteissamme termin Aquaform®-teknologia ja ihmettelet mitä se tarkoittaa.