Kiinnostaako piilolinssien käyttö?

Silloin olet oikeassa paikassa.

Vastaamalla muutamaan kysymykseen voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Usein kysyttyä

Jos harkitset linssien käyttöä, olet luultavasti miettinyt paljon niiden tuomia etuja: ne antavat sinulle terävän ja selkeän näön lukemista ja työskentelyä varten, tekevät urheilusta ja ulkoilusta miellyttävämpää ja helpompaa ja jopa muuttavat ulkonäköäsi. Mutta varmasti on myös joitakin asioita, jotka mietityttävät. Optikkosi voi antaa sinulle tärkeitä tietoja, jotka auttavat sinua tekemään tämän päätöksen. Lisäksi olemme koonneet alle joitakin useimmin kysyttyjä kysymyksiä - ja vastauksia niihin.

Ovat piilolinssit mukavat?

Nykypäivän piilolinsseillä on erityisiä ominaisuuksia, jotka saavat silmäsi tuntumaan kosteilta ja mukavilta. Kun käytät piilolinssejä ensimmäistä kertaa voit tuntea jotain "erilaista", mutta muutaman päivän kuluttua saatat jopa unohtaa, että sinulla on piilolinssit. Piilolinssit eivät saa aiheuttaa epämukavuutta tai ärsytystä. Puhu optikkosi kanssa, jos niin käy.

Löydä mukavat piilolinssit, jotka sopivat elämäntyyliisi kyselylomakkeemme avulla.

Onko piilolinssien käyttö vaikeaa?

Miljoonat ihmiset käyttävät joka päivä piilolinssejä ilman ongelmia. Optikkosi voi vastata kaikkiin piilolinssejä koskeviin kysymyksiin, kuten siihen, miten linssit asetetaan ja poistetaan, miten niitä hoidetaan, mikä on sopiva käyttöaika ja kaikkiin muihin mahdollisiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Optikkosi voi auttaa sinua löytämään oikeat piilolinssit silmillesi.

Katso kyselylomakkeemme avulla piilolinssiehdotuksia, joista voit keskustella optikkosi kanssa

Onko piilolinssien hoito vaikeaa?

Ei lainkaan. Kertakäyttölinssit ovat helpoin vaihtoehto: Käytät joka päivä tuoretta uutta paria, eikä sinun tarvitse huolehtia puhdistamisesta. Jos valitset pehmeät piilolinssit, jotka vaihdetaan kuukauden tai kahden viikon välein, optikko opastaa sinua käyttämään muutaman minuutin joka ilta linssin puhdistamiseen ja desinfiointiin.

Selvitä kyselylomakkeemme avulla minkä tyyppiset piilolinssit ovat sinulle paras valinta.

Ovatko piilolinssit edullisia?

Nykyään optikot voivat auttaa sinua löytämään yllättävän edullisia piilolinssivaihtoehtoja. Äläkä unohda silmälasien katoamisesta, rikkoutumisesta tai naarmuuntumisesta aiheutuvia piilokustannuksia.

Etsitkö edullisia ja laadukkaita piilolinssejä? Hanki suosituksia käyttämällä kyselylomakettamme.

Voinko käyttää joskus silmälaseja ja joskus piilolinssejä?

Monet ihmiset suosivat näiden vuorottelua. He käyttävät piilolinssejä työpäivän aikana tai erityistapahtumissa, kuten urheillessaan tai esiintyessään julkisesti, mutta valitsevat silmälasit lukemiseen, opiskeluun tai kotitöihin. Piilolinssien avulla voit valita erilaisen "lookin". Lisäksi saat enemmän iloa design-aurinkolaseista silloin, kun et tarvitse silmälaseja.

Löydä laadukkaat piilolinssit, jotka sopivat elämäntyyliisi kyselylomakkeen avulla..

Voivatko lapset käyttää piilolinssejä?

Kyllä, itse asiassa monet lapset ja nuoret tuntevat olonsa rennommaksi piilolinssien kuin silmälasien kanssa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.1 Ja pehmeät piilolinssit eivät luonnollisestikaan rikkoudu lapset urheillessa tai leikkiessä. Lapset aloittavat piilolinssien käytön keskimäärin 13-vuotiaana, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat 8-11-vuotiaat voivat käyttää piilolinssejä ongelmitta.2 Kertakäyttölinssit ovat lasten ja heidän vanhempiensa suosikkeja, koska niitä on erittäin helppo käsitellä, ne eivät rikkoudu kuten esim silmälasit eikä niitä tarvitse puhdistaa.

Jos harkitset piilolinssien hankkimista lapsellesi tai itsellesi, voit saada suosituksia kyselylomakkeemme avulla.

Voinko käyttää piilolinssejä, jos minulla on hajataitteisuutta?

Ehdottomasti. Hajataitteisuutta varten tarkoitettuja pehmeitä piilolinssejä kutsutaan "toorisiksi linsseiksi". Ja olet itse asiassa tullut oikealle verkkosivustolle: CooperVision on yksi maailman johtavista tooristen piilolinssien valmistajista. Tooristen piilolinssien valikoimaamme kuuluu linssejä, joissa on ainutlaatuinen Optimized Toric Lens GeometryTM, johon optikot ja hajataitteisuudesta kärsivät linssinkäyttäjät luottavat selkeän ja vakaan näön takaamiseksi.

Löydä loistavat tooriset piilolinssit, jotka sopivat elämäntyyliisi kyselylomakkeemme avulla.

Voinko käyttää piilolinssejä, jos minulla on monitehosilmälasit?

Kyllä. Niitä kutsutaan moniteholinsseiksi, ja aivan kuten silmälasisi, ne auttavat sinua näkemään hyvin lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Ne voivat itse asiassa auttaa sinua näkemään kaikille etäisyyksille. Sinulla ei ole mitään syytä jäädä paitsi piilolinssien helppoudesta.

Tutustu erinomaisiin monitehopiilolinssivaihtoehtoihin kyselylomakkeemme avulla.

Voiko piilolinssi juuttua silmääni?

Se on hyvin epätodennäköistä. Kun hankit piilolinssit, on kuitenkin tärkeää oppia, miten ne asetetaan ja poistetaan oikein. Optikko näyttää sinulle, kuinka helppoa piilolinssien asettaminen ja poistaminen on. Kymmenille miljoonille ihmisille tämä on arkipäivää.

Jos haluat erityisen helppokäyttöiset piilolinssit, voit käyttää kyselylomaketta saadaksesi suosituksia.

Voiko piilolinssi naarmuttaa silmääni?

Se on epätodennäköistä, jos noudatat optikkosi linssien hoitoa, käsittelyä ja käyttöaikaa koskevia ohjeita. Noudata vain optikkosi antamia ohjeita siitä, miten linssit asetetaan ja poistetaan turvallisesti ja helposti. Ota yhteyttä optikkoosi, jos sinulla on kysyttävää.

Jos mukavuus on yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi piilolinssejä valitessasi, voit löytää hyviä vaihtoehtoja käyttämällä kyselylomakettamme.

Voiko piilolinssi pudota silmästä?

Se on epätodennäköistä, jos noudatat optikkosi linssien hoitoa, käsittelyä ja käyttöaikaa koskevia ohjeita. Optikot ovat asiantuntijoita sovittamaan piilolinssit niin, että ne istuvat varmasti. Oikea sovitus helpottaa myös linssien asettamista ja poistamista oikein.

Optikkosi auttaa sinua oikeassa sovituksessa - mutta mitä muuta haluat piilolinsseiltäsi? Ajattele asiaa kyselylomakkeemme avulla.

Voiko piilolinssi hävitä silmän taakse?

Ei missään tapauksessa. Piilolinssi voi lipsahtaa pois oikeasta paikastaan ja päätyä silmäluomen alle. Voit helposti muuttaa linssin sijaintia. Hauskoja faktoja: Silmäluomen sisäpuoli ja silmänvalkuaista peittävä kalvo muodostavat yhtenäisen pinnan, joka tekee linssin pääsyn silmän taakse fyysisesti mahdottomaksi.

Nyt kun olemme tehneet tämän selväksi, mikset selvittäisi, mitkä piilolinssit sopivat sinulle parhaiten kyselylomakkeemme avulla.

Lähteet:
1 Walline JJ, Jones LA, Rah MJ, et al. Contact Lenses in Pediatrics (CLIP) Study: Chair Time and Ocular Health. Optom Vis Sci. 2007;9(84): 896-902.
2 Walline J et al. Benefits of Contact Lens Wear for Children and Teens. Eye & Contact Lens 33(6): 317–321, 2007