A.TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSTÄ YLEISESTI

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle ammattimaisia ja arvokkaita tuotteita ja palveluita turvaten samalla yksityisyytesi suojan.

Tämä tietosuojakäytäntö (”Tietosuojakäytäntö”) kuvaa milloin, miksi ja miten keräämme, käytämme ja muuten käsittelemme (jäljempänä yhdessä ”käsitellä”) asiakkaidemme (mukaan lukien optikot), mahdollisten asiakkaidemme, kuluttajien ja verkkosivustomme käyttäjien henkilötietoja (”Rekisteröidyt”). ”Henkilötietoja” ovat kaikki sinuun liittyvät tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa joko suoraan tai epäsuorasti.

Voimme käsitellä Henkilötietojasi tässä Tietosuojakäytännössä esitetyllä tavalla ja siten, kuin tietoja sinulta kerättäessä kerromme. Tietosuojakäytäntöämme tulee lukea yhdessä muiden oikeudellisten ilmoitusten tai käyttöehtojen kanssa, jotka toimitetaan sinulle tietoja sinulta kerätessä (tai myöhemmässä vaiheessa) tai jotka löytyvät muilta sivuilta verkkosivustollamme.

Kun käytät verkkosivustoamme, käsittelemme evästeillä kerättyjä Henkilötietojasi evästekäytäntömme mukaisesti. Klikkaa https://coopervision.fi/evastekaytanto lukeaksesi evästekäytäntömme (”Evästekäytäntö”).

 

B.KUKA ON VASTUUSSA TIEDOISTASI?

Me – CooperVision Nordic AB, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Johan Willins gata 8, 416 64, Göteborg, Ruotsi, ja joka on rekisteröity Ruotsin kaupparekisteriin numerolla 556568-1243 ”CooperVision Nordic” – olemme Henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse numerossa [0800 11 46 28], sähköpostitse osoitteessa [ordersfinland@coopervision.se], tai postitse yllä mainitussa osoitteessa.

Siltä osin kuin CooperVision Nordic jakaa henkilötietoja Konserniyhtiöidensä kanssa (”Konserniyhtiöillä” tarkoitetaan tytäryhtiöitämme, ylintä omistajayhtiötämme ja sen tytäryhtiöitä), myös Konserniyhtiöt ovat rekisterinpitäjiä tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Konserniyhtiöiden tiedot ja niiden sijainti löytyvät.

Tässä Tietosuojakäytännössä ilmaisut ”me”, ”meitä” tai ”meidän” viittaavat CooperVision Nordicin tai Konserniyhtiöihin. Ilmaisut ”sinä” ja ”sinun” viittaavat Rekisteröityyn. 

C.MITÄ TIETOJA KÄSITTELEMME JA MIKSI?

Sinulta keräämämme tiedot riippuvat siitä, millaisessa vuorovaikutuksessa olet kanssamme (esimerkiksi miten käytät verkkosivustoamme). Nämä Henkilötiedot sekä niiden käsittelyn tarkoitukset voivat olla seuraavia:

Rekisteröityjen ryhmä

Henkilötiedot

Käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn peruste

Asiakkaat (mukaan lukien optikot, myyntipisteiden henkilökunta)

  • nimesi
  • osoitteesi (työosoite ja henkilökohtainen osoite)
  • sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi (työpuhelin ja henkilökohtainen puhelin)
  • työnimikkeesi ja asemasi
  • ostohistoriasi
  • ostamiesi tuotteiden toimitus sinulle
  • ostamiesi palveluiden toimitus sinulle
  • sinun ja meidän välisen sopimuksen täytäntöön paneminen, muun muassa maksujen periminen sekä laskujen, lausuntojen ja maksumuistutusten lähettäminen
  • kaupallisten tiedotteiden lähettäminen sinulle (muut kuin markkinointiviestit)
  • tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvien markkinointiviestien lähettäminen sinulle (mukaan lukien sähköinen uutiskirjeemme), jos olet toivonut niitä lähetettävän
  • lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattaminen
  • sinun ja meidän välisen sopimuksen täytäntöön paneminen
  • sinun suostumuksesi (jos suostumus on pyydetty ja olet sen antanut)

Mahdolliset asiakkaat

  • nimesi
  • osoitteesi (työosoite ja henkilökohtainen osoite)
  • sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi (työpuhelin ja henkilökohtainen puhelin)
  • tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvien markkinointiviestien lähettäminen sinulle (mukaan lukien sähköinen uutiskirjeemme), jos olet toivonut niitä lähetettävän
  • sinun suostumuksesi (jos suostumus on pyydetty ja olet sen antanut)

Kuluttajat (mukaan lukien markkinointitapahtumien osallistujat)

  • nimesi
  • osoitteesi (työosoite ja henkilökohtainen osoite)
  • sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi (työpuhelin ja henkilökohtainen puhelin)
  • pankkitili
  • markkinointitapahtumien järjestäminen, mukaan lukien alennusten antaminen sinulle
  • tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvien markkinointiviestien lähettäminen sinulle (mukaan lukien sähköinen uutiskirjeemme), jos olet toivonut niitä lähetettävän
  • lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattaminen
  • sinun suostumuksesi (jos suostumus on pyydetty ja olet sen antanut)

Verkkosivustomme käyttäjät

  • evästeet
  • IP-osoite
  • maantieteellinen sijainti
  • selaintyyppi ja -versio
  • käyttöjärjestelmä
  • tiedot käynneistäsi verkkosivustollamme ja sen käytöstä
  • verkkosivustomme hallinnointi
  • verkkosivustomme muokkaaminen sinun käyttöösi sopivaksi
  • verkkosivustollamme olevien palveluiden käytön mahdollistaminen
  • lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattaminen
  • sinun ja meidän välisen sopimuksen täytäntöön paneminen
  • sinun suostumuksesi (jos suostumus on pyydetty ja olet sen antanut)

Liiketoimintamme tarkoitukset – voimme käyttää Henkilötietojasi myös sisäisiä liiketoiminnan tarkoituksiamme varten (oikeutettu etumme), kuten esimerkiksi:

  • pöytäkirjanpito, tilastoanalyysi, sisäinen raportointi ja tutkimustarkoitukset;
  • valitustesi tutkiminen;
  • todisteet välillämme olevia riitoja tai ennakoituja riitoja varten;
  • petosten ja muiden rikosten tunnistaminen ja ennaltaehkäiseminen sekä riskinhallintaa varten;
  • liiketoiminnan katastrofielvytys (esimerkiksi varmuuskopioiden luominen);
  • verkko- ja tietoturvallisuuden varmistaminen;
  • verkkosivustomme hosting, ylläpito ja muu tukeminen, mukaan lukien verkkosivustomme ominaisuuksien muokkaaminen käyttökokemuksesi parantamiseksi;
  • asiakirjojen ja tietojen säilytys/arkistointi;
  • CooperVision Nordicin, Konserniyhtiöiden, henkilökunnan ja muiden tahojen oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen; ja
  • asiakkaillemme ja muille Rekisteröidyille tarjottavien palveluiden laadun varmistaminen.

Uskomme, että Henkilötietojen käsittely oikeutettuun etuumme perustuen tai sen aiheuttama riski tietosuojaan liittyville oikeuksillesi ei ole kohtuuton tai yksityisyyttäsi liiaksi loukkaava. Olemme myös toteuttaneet tarvittavat suojatoimet oikeuksiesi toteutumiselle varmistamalla asianmukaisen säilytysajan ja tietoturvan. 

Lisäksi voimme käyttää Henkilötietojasi muihin erityisiin tarkoituksiin, joista sinua informoidaan Henkilötietojesi keräämisen yhteydessä.

Jos päätät kieltäytyä antamasta Henkilötietojasi, emme välttämättä kykene tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita tai muuten toteuttaa niitä tarkoituksia, joita varten pyysimme Henkilötietoja.

D.MITEN JA MILLOIN JAAMME TIETOJA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA?

Osa tarjoamistamme tuotteista tai palveluista edellyttää avustusta kolmansilta osapuolilta. Emme myy, vuokraa, jakele tai muuten anna Henkilötietoja kolmansille osapuolille kaupallisessa tarkoituksessa. Voimme kuitenkin jakaa alla kuvatusti tietoa konsernimme sisällä, palveluntarjoajillemme ja muille kolmansille osapuolille tässä Tietosuojakäytännössä esitettyjä tarkoituksia varten:

  1. Tietojen jakaminen CooperVision -konsernissa

CooperVision Nordic voi jakaa henkilötietojasi Konserniyhtiöille seuraavasti:

  • tietojen jakaminen on tarpeen tarjotaksemme sinulle pyytämäsi tuotteet tai palvelut; voimme esimerkiksi siirtää Henkilötietosi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan CooperVision Limited -Konserniyhtiöllemme keskustukipalveluiden vuoksi; tai
  • jos annat meille suostumuksen (esimerkiksi kun annat meille suostumuksen markkinointiviestintään Konserniyhtiöidemme kanssa); tai
  • lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi; voimme esimerkiksi siirtää Henkilötietosi CooperVision Inc. -Konserniyhtiölle Yhdysvaltoihin, jossa sijaitsee lainsäädännöllisiä vaatimuksia koskeva tuote- ja potilastietokantamme;
  1. Tietojen jakaminen palveluntarjoajille

Me jaamme Henkilötietojasi myös kolmansille palveluntarjoajille, joilta hankimme palveluita liittyen:

  • tuotteidemme toimittamiseen (esimerkiksi lähetit);
  • markkinointi- ja mainontapalveluihin (esimerkiksi mainos- ja markkinointitoimistot, sähköpostien lähetyspalvelut);
  • verkkosivustoihimme (esimerkiksi verkkosivustomme hosting ja ylläpito); ja
  • IT-palveluihin ja -ratkaisuihin (esimerkiksi tietojen säilytys, tietokantojen hallinnointi).

Olemme valinneet nämä palveluntarjoajat huolellisesti ja pyrkineet varmistamaan, että Henkilötietosi on riittävällä tavalla suojattu. Kaikilta palveluntarjoajiltamme edellytämme kirjallista sitoutumista siihen, että palveluntarjoajalle annettuja Henkilötietoja käsitellään vain tietyn palvelun tarjoamiseksi meille, sekä siihen, että palveluntarjoaja ylläpitää asianmukaisia turvatoimia Henkilötietojesi suojaamiseksi.  

  1. Tietojen jakaminen muille vastaanottajille

Voimme jakaa Henkilötietojasi myös:

  • kirjanpitäjillemme, tilintarkastajillemme, oikeudellisille tai muille vastaaville neuvonantajillemme, kun hankimme heiltä asiantuntijapalveluita;
  • muille kolmansille osapuolille, jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa Henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme tai suojataksemme CooperVision Nordicin, Konserniyhtiöiden, niiden henkilökunnan tai muiden tahojen oikeuksia, omaisuutta ja/tai turvallisuutta;
  • muille mahdollisille kolmansille osapuolille toimiaksemme tuomioistuimen, valvovan viranomaisen tai julkisen elimen vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi noudattaaksemme tuomioistuimen päätöstä tai toimiaksemme lainsäädännön mukaisesti; tai
  • sijoittajille tai muille tarvittaville tahoille CooperVision Nordiciin tai Konserniyhtiöihin liittyvän mahdollisen myynnin tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä.

 

E.HENKILÖTIETOJEN KANSAINVÄLINEN SIIRTO

Henkilötietojesi siirto Konserniyhtiöille tai Konserniyhtiöiden välillä, palveluntarjoajille tai muille vastaanottajille voi johtaa siihen, että Henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle maihin, jotka eivät välttämättä tarjoa samaa tietosuojan tasoa kuin ETA-maat. Näitä ovat muun muassa maat, joita Euroopan komission tietosuojan riittävyyttä koskevat päätökset eivät kata, mukaan lukien Yhdysvallat.

  • Voimme kuitenkin siirtää Henkilötietojasi ETA-maiden ulkopuolelle vain, jos siirto tapahtuu paikkaan, tavalla tai olosuhteissa, jotka tarjoavat Euroopan komission mukaan riittävän suojan Henkilötiedoillesi;
  • jos olemme käyttäneet komission tai toimivaltaisen tietosuojaviranomaisen hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita; tai
  • jos edellä mainituista kumpikaan ei toteudu, mutta lainsäädännön nojalla meillä kuitenkin on oikeus siirtää Henkilötiedot – esimerkiksi jos siirto on välttämätön sinun tekemäsi tai sinun eduksesi tehdyn sopimuksen suorittamiseksi tai oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Voit pyytää lisätietoa suojakeinoista, joita sovellamme Henkilötietojen siirtoon ETA-maiden ulkopuolelle osoitteessa dpo@coopervision.com. Tietyissä tilanteissa voit myös pyydettäessä saada jäljennöksen soveltamistamme tietosuojaa koskevista vakiolausekkeista.

F.KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA?

Säilytämme Henkilötietojasi niin kauan kuin erityinen käsittelyn tarkoitus, tai tarkoitus jota varten tiedot kerättiin, sitä edellyttää (esimerkiksi kunnes sopimus kanssasi on täytetty). Meillä voi kuitenkin olla velvollisuus säilyttää joitain Henkilötietoja kauemmin, huomioiden erityisesti:

  • lainsäädäntöön perustuvat velvoitteet säilyttää tietoja tietyn ajan (esimerkiksi vero- ja kirjanpito-oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen);
  • oikeusvaateiden laatiminen, esittäminen tai puolustaminen (esimerkiksi mahdollista riitaa varten).

Kun jatkamme Henkilötietojesi käsittelyä, varmistamme, että niitä käsitellään tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Muutoin poistamme Henkilötietosi tai anonymisoimme ne, kun niitä ei enää tarvita.

Jos haluat selvittää, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi tiettyä tarkoitusta varten, ota meihin yhteyttä osoitteeseen dpo@coopervision.com. Evästeiden säilytysajasta löydät lisätietoa Evästekäytännöstämme.

 

G.MITEN SUOJAAMME TIETOSI?

Ymmärrämme, että Henkilötietosi voivat olla luottamuksellisia. Säilytämme Henkilötietojesi luottamuksellisuuden ja suojaamme niitä tämän Tietosuojakäytännön ja kaikkien soveltuvien lakien, mukaan lukien Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR), mukaisesti.

Olemme toteuttaneet tekniset ja toiminnalliset turvatoimenpiteet suojataksemme Henkilötietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta muokkaamiselta tai tuhoamiselta. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat palomuurien käyttäminen, salaus, asianmukaiset käyttöoikeudet, johtamisprosessit, käsittelijöiden huolellinen valinta sekä muut teknisesti ja kaupallisesti kohtuullisiksi katsottavat toimenpiteet, jotka ovat tarpeen Henkilötietojesi asianmukaiseksi suojaamiseksi. Tarvittaessa voimme myös tehdä varmuuskopioita ja käyttää muita vastaavia keinoja ennaltaehkäistäksemme Henkilötietojesi tahattoman vahingoittumisen tai tuhoutumisen. Nämä toimenpiteet takaavat asianmukaisen suojatason suhteessa Henkilötietojesi käsittelyn riskeihin ja Henkilötietojen luonteeseen.

Huomioithan kuitenkin, että lähettäessäsi meille tietoja internetin kautta täyttä turvallisuutta ei voida taata. Verkossa meille tekemäsi maksut tehdään tunnetun ja suojatun verkkomaksujärjestelmän kautta.

Ilmoitamme sinulle viipymättä, jos Henkilötietoihisi kohdistuu loukkaus, joka voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa.

H.SINUN OIKEUTESI

Alla kuvataan oikeutesi, joita voit käyttää. Nämä eri oikeudet eivät ole ehdottomia, ja kuhunkin sovelletaan tiettyjä GDPR:n ja muiden soveltuvien tietosuojasäännösten mukaisia poikkeuksia tai edellytyksiä.

  • Oikeus saada tietoa – sinulla on oikeus saada selkeää, läpinäkyvää ja helposti ymmärrettävää tietoa siitä, kuinka käytämme Henkilötietojasi. Tämän vuoksi annamme sinulle tietoja tässä Tietosuojakäytännössä ja muissa oikeudellisissa ilmoituksissa tai käyttöehdoissa.
  • Tarkastusoikeus – sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö Henkilötietojasi vai ei, sekä tiettyjä muita tietoja (samankaltaisia kuin tässä Tietosuojakäytännössä esitettyjä tietoja) siitä, miten näitä henkilötietoja käytetään. Sinulla on myös oikeus saada pääsy Henkilötietoihisi pyytämällä jäljennös Henkilötiedoistasi. Tämän oikeuden tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus tietää ja tarkastaa, että käytämme tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Voimme kieltäytyä antamasta pyytämiäsi tietoja, jos se paljastaisi toisen henkilön henkilötietoja tai muuten vaikuttaisi haitallisesti toisen henkilön oikeuksiin.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen – voit pyytää meitä oikaisemaan Henkilötietojasi, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia (esimerkiksi jos tiedoissa on väärä nimi tai osoite).
  • Oikeus tietojen poistamiseen – tämä oikeus tunnetaan myös nimellä ”oikeus tulla unohdetuksi”. Kyse on yksinkertaistetusti siitä, että sinulla on mahdollisuus pyytää Henkilötietojesi poistamista, jos esimerkiksi meillä ei ole mitään pakottavaa syytä jatkaa niiden käyttämistä tai niiden käyttö on lainvastaista. Oikeus ei ole kuitenkaan ehdoton ja siihen on poikkeuksia. Oikeutta ei esimerkiksi ole, jos meidän täytyy käyttää Henkilötietoja oikeusvaateessa puolustautumiseen tai jos se on tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – sinulla on oikeus rajoittaa Henkilötietojesi käyttöä tietojen oikaisupyynnön tai niiden poistoa koskevan pyynnön yhteydessä. Kun käsittelyä on rajoitettu, voimme yhä säilyttää Henkilötietojasi, mutta emme enää käyttää niitä edelleen.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – sinulla on oikeus saada ja käyttää Henkilötietojasi omiin tarkoituksiisi eri organisaatioissa (jotka ovat erillisiä rekisterinpitäjiä). Tämä koskee vain niitä Henkilötietojasi, jotka olemme saaneet sinulta, joita käsittelemme suostumukseesi perustuen ja sopimuksen täytäntöön panemiseksi, ja joiden käsittely on automaattista. Tällaisessa tapauksessa annamme sinulle jäljennöksen tiedoistasi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, tai (jos teknisesti mahdollista) siirrämme tietosi suoraan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Vastustamisoikeus – sinulla on oikeus vastustaa tietynlaista käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Voit käyttää vastustamisoikeutta, jos CooperVision Nordic, Konserniyhtiö tai muu vastanottaja käsittelee Henkilötietoja oikeutettuun etuun perustuen. Meillä on oikeus jatkaa Henkilötietojen käsittelyä, jos voimme osoittaa, että käsittelylle on huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi. Meillä on oikeus jatkaa käsittelyä myös, jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos vastustat Henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten, lakkaamme käsittelemästä niitä tähän tarkoitukseen.
  • Oikeus peruuttaa suostumus – kun käsittelemme Henkilötietojasi suostumukseesi perustuen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Tämä peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta ennen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

I.MITEN MEIHIN VOI OTTAA YHTEYTTÄ

Jos haluat pyytää lisätietoa tai käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos olet tyytymätön tapaan, jolla olemme käsitelleet henkilötietojasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo@coopervision.com.

Ennen pyyntösi arviointia voimme pyytää sinulta lisätietoja, jotta voimme tunnistaa sinut. Jos et anna meille pyydettyjä tietoja ja sen johdosta emme kykene tunnistamaan sinua, voimme kieltäytyä toimimasta pyyntösi mukaisesti. 

Vastaamme yleensä pyyntöösi kuukauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Voimme pidentää tätä ajanjaksoa kahdella kuukaudella, jos tämä on tarpeen ottaen huomioon lähettämiesi pyyntöjen monimutkaisuus ja määrä.

Emme peri maksua tällaisesta viestinnästä tai toimenpiteistä, paitsi jos:

  • pyydät ylimääräisiä jäljennöksiä käsiteltävistä Henkilötiedoistasi, jolloin voimme periä maksun kohtuullisista hallinnollisista kuluista, tai
  • esität ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia pyyntöjä, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, jolloin voimme joko periä maksun kohtuullisista hallinnollisista kuluista tai kieltäytyä toimimasta pyyntösi mukaisesti.

Jos et ole tyytyväinen valitukseesi antamaamme vastaukseen tai uskot, että käsitellessämme Henkilötietojasi emme noudata tietosuojalainsäädäntöä, voit tehdä asiasta valituksen asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomainen on tietosuojavaltuutetun toimisto tai sen seuraaja.

CooperVision-Konserniyhtiöt

  • CooperVision Limited (rekisterinumero 03685161), jonka rekisteröity osoite on Delta Park, Concorde Way, Segensworth North, Fareham, Hampshire, PO15 5RL, Yhdistynyt kuningaskunta
  • CooperVision Manufacturing Limited (rekisterinumero 02737396), jonka rekisteröity osoite on Delta Park, Concorde Way, Segensworth North, Fareham, Hampshire, PO15 5RL, Iso-Britannia
  • CooperVision SAS (rekisterinumero 392 002 218), jonka rekisteröity osoite on Les Collines De Sophia, 1800 Route Des Cretes, Sophia Antipolis 06905, Cedex, Ranska
  • CooperVision Italia, S.R.L. (rekisterinumero 10653750157), jonka rekisteröity osoite on Via Meravigli, 16 – 20123 Milano, Italia
  • CooperVision Iberia, S.L. (rekisterinumero 79424594), jonka rekisteröity osoite on Ronda de Poniente, 12, 28760 Tres Cantos, Madrid, Espanja
  • CooperVision Nordic AB (rekisterinumero 556568-1243), jonka rekisteröity osoite on Johan Willins gata 8, SE-41664 Göteborg, Ruotsi
  • CooperVision GmbH (rekisterinumero HRB 33358), jonka rekisteröity osoite on Siemensstraße 3, 64859, Epperthausen, Saksa
  • CooperVision Nederland B.V. (rekisterinumero 23075034), jonka rekisteröity osoite on Avelingen - West 40, 4202, MS Gorinchem, Alankomaat
  • CooperVision Poland Sp. z o.o. (rekisterinumero 0000464435), jonka rekisteröity osoite on Przemysława Gintrowskiego 53, 02-697 Varsova, Puola
  • CooperVision Kft (rekisterinumero 01-09-166734), jonka rekisteröity osoite on Sopron ut 25-27, Budapest, 1117, Unkari
  • CooperVision Limited, organizacni slozka (rekisterinumero 24838411), jonka rekisteröity osoite on Na Pankráci 1724/129, Praha 4, 140 00, Tšekki
  • CooperVision Distribution Sprl (rekisterinumero 0879.484.449), jonka rekisteröity osoite on Premiere Avenue 32, B-4040, Belgia
  • CooperVision Inc. (rekisterinumero C1893655), jonka rekisteröity osoite on 6150 Stoneridge Mall Rd, Suite 370, Pleasanton, CA  94588, Yhdysvallat

Viimeksi päivitetty: 25.5.2018