Silmämme muuttuvat ikääntyessämme. Sen vuoksi on tärkeää käydä optikolla vähintään kerran vuodessa, ellei optikko suosittele muuta.

Entä jos sinulla ei vielä ole optikkoa? Olemme täällä auttaaksemme sinua!

Jos etsit piilolinssejä näön korjaamiseen, haluat varmaan löytää optikon. Optikko tarjoaa rutiininomaista hoitoa, kuten esimerkiksi näöntarkastuksia. Oftalmologi on lääkäri, joka voi suorittaa silmäleikkauksia vakavampien ongelmien yhteydessä.

Tässä muutamia vinkkejä oikean optikon löytämiseen.

Valitse optikko alueeltasi

Riippumatta siitä, etsitkö optikkoa Oulusta tai Helsingistä, tässä on muutamia hakumenetelmiä:

  • Mieti perheesi silmänhoitotarpeita – jos sinulla on lapsia, haluat varmaan löytää optikon, joka sopii sekä sinulle että lapsillesi. Se on käytännöllisin ratkaisu kaikille. Ota huomioon etäisyydet ja että sinun on ehkä otettava vapaata töistä ja koulusta optikkokäyntiä varten.
  • Kysy neuvoa ystäviltäsi - soita tai kysy ystäviltäsi sosiaalisessa verkostossasi. Täyttikö tämä optikko tarpeesi? Onko optikolla sopivat aukioloajat? Kysy kaikesta, mikä on tärkeää sinulle.
  • Soita optikolle – kysy mieluusti kysymyksiä. Selvitä mahdollisen vakuutuksen säännöt, kysy asiasta ennen kuin varaat ajan. Muita sopivia kysymyksiä: Miten kauan olette olleet toiminnassa? Onko teillä lapsiystävällinen liike? Milloin olette avoinna? Onko teillä kotisivut?

Optikkoa valitessasi on tärkeää miettiä useita tekijöitä ja kysyä monia kysymyksiä. Olet kaikesta huolimatta yksilö, jolla on omat yksilölliset tarpeet. Sekä sinä että optikkosi haluatte parastasi.

Tämän artikkelin tietoja ei tule pitää lääketieteellisinä neuvoina eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteen ammattilaisen antamia suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä optikkoosi.

More Articles