Mitä eroa on päivittäisellä käytöllä ja joustavalla käytöllä?

Päivittäinen käyttö tarkoittaa, että piilolinssejä käytetään päivän ajan ja ne riisutaan ennen vuoteeseen menoa. Joustavaan käyttöön tarkoitetut linssit ovat ohuempia tai sisältävät enemmän nestettä ja läpäisevät siten enemmän happea silmään. Linssejä voidaan siksi käyttää jatkuvasti, myös yöllä, jopa 30 yön yli. Optikko määrittää sopiiko joustava käyttö sinulle.

Mitä eroa on kertakäyttölinsseillä ja vaihtolinsseillä?

Kertakäyttölinssejä käytetään kerran ja sitten ne hävitetään. Vaihtolinssejä käytetään määrätyn ajan ja sitten ne vaihdetaan.

Miten kauan minun tulee käyttää linssejä?

Optikkosi määrää kuinka kauan voit käyttää linssejä. Ohjelma perustuu sarveiskalvosi terveyteen, elämäntyyliisi, toiveisiisi ja haluamiisi linsseihin.

En löydä optikkoa, joka viimeksi määräsi minulle CooperVision-linssit. Mitä minun pitää tehdä?

Napsauta "Etsi optikko" löytääksesi lähimmän optikon, joka määrää CooperVision-linssejä.

Voinko tilata linssejä tai saada näytelinssit CooperVisionilta?

Piilolinssit ovat lääketeknisiä tuotteita. Lain mukaan CooperVision voi myydä tai luovuttaa piilolinssejä vain laillistetuille optikoille. Meillä ei ole mahdollisuuksia käsitellä tilauksia suoraan kuluttajilta. Ota yhteyttä optikkoosi, jos haluat kokeilulinssit tai reseptin. Optikko voi auttaa sinua piilolinssien ja kokeilulinssien hankinnassa.

Onko teillä vaihtolinssejä afakiaa varten?

Hydrasoft® Toric Options ja Sphere Options -piilolinssit on tarkoitettu afakiasta kärsiville käyttäjille ja vaihdetaan 3 kuukauden välein. Suosittelemme, että keskustelet sen optikon kanssa, joka määräsi sinulle piilolinssisi ja kysyt häneltä voitko vaihtaa Hydrasoft-linsseihin.

Minulle on tehty laserleikkaus ja haluan nyt piilolinssit. Mitä minun pitää tehdä?

Keskustele optikkosi kanssa voitko käyttää piilolinssejä. Optikko pystyy parhaiten sanomaan ovatko silmälasit vai piilolinssit paras ratkaisu tarpeisiisi.

Olen ajatellut kysyä CooperVisionin toorisista piilolinsseistä. Onko minun maksettava jokaisesta linssistä, kun olen kokeillut niitä?

Optikko määrittää myymiensä piilolinssien hinnan. Nämä hinnat ovat voimassa vain optikon ja asiakkaan välillä. Takaamme, että CooperVision tarjoaa takuuohjelman toorisille piilolinsseillemme. Pyydä optikkoa kysymään meiltä käytännöistämme.

Käytän CooperVision-linssejä, joita ei löydy sivuiltanne. Haluan ostaa linssini verkosta. Mistä voin ostaa CooperVision-linssini?

Piilolinssit ovat lääketeknisiä tuotteita. Lain mukaan CooperVision voi myydä tai luovuttaa piilolinssejä vain laillistetuille optikoille. Jos haluat tilata linssejä, ota yhteys optikkoon. Optikko tilaa sitten linssisi tai ohjaa sinut vaihtoehtoiseen myyntipisteeseen.

More Articles