Lasten on oltava riittävän kypsiä käsittelemään piilolinssejä niin, että se edistää heidän terveyttään ja näköään. Sopiva ikä vaihtelee lapsikohtaisesti. Sen lisäksi, että keskustelet optikkosi kanssa, tässä on muutama seikka, jotka voivat auttaa sinua päättämään onko lapsesi valmis piilolinsseille.

Tärkeitä kysymyksiä liittyen piilolinsseihin lapselle

Selviääkö lapsesi vastuusta? Tekeekö lapsesi läksyt pyytämättä? Pitääkö lapsesi huoneensa siistinä? Voitko luottaa siihen, että perheen lemmikki saan ruuan muistuttamatta? Lapsesi on oltava valmis vastaamaan piilolinssien tarkasta ja säännöllisestä hoidosta terveytensä ja silmiensä suojaamiseksi.

Miksi lapsesi haluaa piilolinssit?

Onko lapsella näkövaikeuksia… vai kenties ulkonäköongelma? Jälkimmäisessä tapauksessa sinun kannattaisi keskustella lapsesi kanssa hänen voinnistaan ja ryhmäpaineesta koulussa. Keskustele lapsen kanssa miksi hän haluaa piilolinssit.

Mitä mieltä optikkosi on?

Kysy optikoltasi piilolinsseistä lapsen nykyisen ja aikaisemman silmäterveyden näkökulmasta. Hän voi auttaa selvittämällä tärkeitä etuja ja haittoja ja näyttää lapselle miten piilolinssit laitetaan silmiin.

Vampyyrilinssit, värilliset piilolinssit ja muut pilailulinssit

Jos lapsesi haluaa punaiset tai siniset piilolinssit näyttääkseen coolilta tai Halloween-linssit naamiaisasua varten, sinun kannattaa tietää muutama asia:

  • Jos ostat linssit verkosta, monet niistä eivät ole FDA-hyväksyttyjä.
  • Piilolinssien hankkiminen ilman reseptiä tai optikon ohjeita voi aiheuttaa vakavia tulehduksia ja näköongelmia.
  • Koristepiilolinssit ja muut linssit, joita ei ole sovitettu oikein, voivat vaikuttaa näköön ja naarmuttaa sarveiskalvoa.
  • Käy optikollasi ja vältä halpoja piilolinssejä

Lapsesi näkö on korvaamaton. Voi olla coolia näyttää suosikkisarjakuvahahmolta tai elokuvahirviöltä. Sinun kannattaa kuitenkin keskustella lapsesi kanssa eduista ja haittapuolista. Kaikkein tärkeintä on keskustella optikkosi kanssa, kun kyse on piilolinsseistä lapsille.

Tämän artikkelin tietoja ei tule pitää lääketieteellisinä neuvoina eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteen ammattilaisen antamia suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä optikkoosi.

More Articles