CooperVisionin piilolinssit saavat kehuja optikoilta ja piilolinssikäyttäjiltä. Alla on muutama esimerkki.

Haluatko kertoa mielipiteesi? Voit aina ottaa meihin yhteyttä!

"Minulla on nyt muutaman vuoden ajan ollut Proclear-linssit eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia. Ne ovat erittäin mukavat eivätkä silmäni kuivu koskaan!"
-Tina, Colorado, USA

 

"Kirjoitan kehuakseni Biofinity-sarjan piilolinssejä. Kuten käyttäjäprofiilistani näette, myyn paljon näitä linssejä (erityisesti ottaen huomioon, että minulla on pieni yhden miehen yritys). Biofinity-sarjan piilolinssit ovat parhaita piilolinssejä, joita olen myynyt 25 optikkovuoteni aikana. Linssien laadun sekä laadun tarjoaman mukavuuden, terveellisyyden ja näöntarkkuuden ansiosta voin erottua markkinoilla esiintyvästä "kyllä se kelpaa" suhtautumisesta. Siksi haluan käyttää muutaman minuutin onnitellakseni koko organisaatiotanne näiden tuotteiden laadusta. Jatkakaa hyvää työtänne."
-Dr Robert T Nible, Williamsport, Pennsylvania, USA

 

"Rakasta Proclear-kertakäyttölinssejä. Valokuvajana minun on nähtävä tarkasti ja terävästi pitkien kuvauspäivien aikana. Nämä linssit pitävät silmäni kosteina ja ovat mukavat koko päivän."
-Sarah, Kalifornia, USA

"Proclear-kertakäyttölinssit ovat fantastiset! Voit laittaa ne aamulla silmiin ja unohtaa ne koko päiväksi. Ne ovat supermukavat!"
-Meg, Kalifornia, USA

 

"Olen luultavasti kokeillut 10 erilaista linssityyppiä – optikkoni kannusti kokeilemaan Avaira-linssejä ja ne ovat epäilemättä parhaat koskaan kokeilemani linssit."
-Avaira-piilolinssien käyttäjä, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Kärsin aikaisemmin todella kuivista silmistä. Optikkoni suositteli minulle Avaira-linssejä. Sen jälkeen en ole kertaakaan kokenut samaa punoitusta ja ärsytystä kuin vanhojen linssien kanssa."
-Avaira-piilolinssien käyttäjä, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Ne ovat parhaat käyttämäni piilolinssit. Voin jopa ajaa autolla pimeässä ilman, että vastaantulevien autojen valojen ympärillä näkyy haloja."
-Avaira-piilolinssien käyttäjä, 2012, USA Avaira Wearer Survey