Luonnollisesti kostuva piilolinssi, joka tarjoaa hämmästyttävän mukavuuden koko päiväksi ja läpäisee 100 % silmiesi tarvitsemasta hapesta*, jotta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina.

Kuva on vain havainnollistava

Aquaform® Technology on edistyksellinen materiaalitekniikka, joka mahdollistaa kosteuden ja hapen kulkeutumisen silmiin.

Teknologia lukitsee vesimolekyylit piilolinssiin ja tarjoaa uskomattoman mukavuuden koko päiväksi. Itse asiassa Aquaform Technology® luo luonnostaan kostuvan linssin, joka on lähes puoliksi vettä.

Aquaform® Technology luo myös linssin, jolla on korkea hapenläpäisevyys ja joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Happi virtaa vapaasti linssin läpi, joten silmäsi saavat kaiken sen hapen, jota ne tarvitsevat* pysyäkseen terveinä.1

Edut:

Luonnostaan kostuvat, joten linssit säilyttävät kosteutensa ja tuntuvat mukavilta ilman lisäaineita tai pintakäsittelyjä

comfortable contact lenses

Tarjoavat sinulle hämmästyttävää mukavuutta koko päivän  sitomalla kosteutta linsseihin ja auttamalla niitä pysymään pehmeinä

Tarjoaa erinomaisen hapenläpäisevyyden, joka pitää silmäsi kirkkaina ja valkoisina.

Näin Aquaform® Technology toimii

Löydät tämän teknologian täältä:

 

Kysy optikoltasi MyDay®- ja Biofinity®- piilolinsseistä, joissa on edistyksellinen Aquaform® Technology -piilolinssiteknologiamme.

* Päivittäisessä käytössä.

Lähteet:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.