Erityisesti lapsille suunnitellut piilolinssit, jotka korjaavat näön ja hidastavat likinäköisyyden kehittymistä keskimäärin 59 %.*1

Kuva on vain havainnollistava

Onko lapsellasi vaikeuksia nähdä koulussa tuolulle tai kotona televisiota? Ovatko kaukana olevat kohteet epätarkkoja? Jos näin on, kyseessä voi olla likinäköisyys, jota optikot kutsuvat myopiaksi. Kun lapsellasi on likinäkö, silmä on kasvanut liian pitkäksi ja silloin silmään tuleva valo taittuu verkkokalvon eteen. Tuloksena on sumea näkö ja lapsi tarvitsee silmälasit tai piilolinssit nähdäkseen hyvin.

Tiesitkö... 8 optikkoa 10:stä on samaa mieltä siitä, että lapsilla on riski saada myöhemmin elämässään vakavia silmäongelmia, kuten verkkokalvon irtauma tai glaukooma, likinäköisyyden lisääntymisen vuoksi.2 Ja tämä riski kasvaa sitä mukaa, kun lapsi tarvitsee lisää voimakkuutta.3

ActivControl® Technologyn ansiosta likinäköiset lapset voivat nyt välttää silmälasit käyttämällä piilolinssejä ja samalla hidastaa likinäköisyyden kehittymistä.1

Edut:

Suunniteltu erityisesti hidastamaan lasten likinäköisyyden (myopia) kehittymistä.1 Auttaa hidastamaan silmän epänormaalia kasvua ja siten tarvetta suuremmille voimakkuuksille, mikä voi edistää silmien terveyttä tulevaisuudessa.

Auttaa lapsia välttämään silmälasit käyttämällä piilolinssejä

Helppokäyttöiset. Helppokäyttöiset kertakäyttöpiilolinssit, joita ei tarvitse puhdistaa tai säilyttää

Näin ActivControl® Technology toimii

Löydät tämän teknologian täältä:

Keskustele optikkosi kanssa siitä, mitä hyötyä lapsellesi on Brilliant Futures -myopiakontrollista MiSight® 1 day -piilolinsseillä.

 

* Verrattuna kertakäyttöiseen yksiteholinssiin 3 vuoden jaksolla.

Lähteet:
1 Chamberlain P, et al. “A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight® Lenses for Myopia Control.” Optom Vis Sci 2019;96:556–567.
2 CVI data on file 2019. Decision Analystin 402:lle Iso-Britannian, Kanadan, Saksan, Espanja, Hong Kongin ja Australia/NZ optikolle lähettämä kysely. 82 % oli samaa mieltä asteikolla 1-10 (ylin 4 laatikko).
3 Flitcroft DI. “The complex interactions of retinal, optical, and environmental factors in myopia.” Prog Retin Eye Res 2012;31(6):622-660.
4 Tideman JW, Snabel MC, Tedja MS, et al. “Association of axial length with risk of uncorrectable visual impairment for Europeans with myopia.” JAMA Ophthalmol 2016;134:1355-1363.