Parantaa näönlaatua minimoimalla silmässä usein luonnostaan esiintyvät optiset epäsäännöllisyydet*.1

Kuva on vain havainnollistava

Silmän pinta ei ole täysin pallomainen. Kaikissa silmissä on luonnollisia epäsäännöllisyyksiä sekä sarveiskalvon että mykiön pinnan kaarevuudessa, ja tämä voi heikentää näön laatua.2,3 Optikkosi kutsuu tätä sfääriseksi aberraatioksi.

Nämä luonnostaan esiintyvät epäsäännöllisyydet voivat aiheuttaa sen, että tulevat valonsäteet fokusoidaan useisiin pisteisiin. Tuloksena voi olla epätarkka kuva, erityisesti hämärässä, koska silmän optisella järjestelmällä ei ole yhtä polttopistettä.

Aberration Neutralising System™-järjestelmän avulla linssin etupinta muotoillaan näkövirheesi mukaan neutralisoimaan sfäärisen aberraation vaikutus silmässä. Tuloksena on, että tulevat valonsäteet fokusoituvat paremmin yhteen pisteeseen parantaen näin tarkennusta ja terävöittäen näkemistä.

Edut:

Suunniteltu yhtä polttopistettä ja terävää näkemistä varten

Näin Aberration Neutralising System™ toimii

Löydät tämän tekniikan täältä:

Jos haluat korjata lähi- tai kaukonäköäsi, kysy optikoltasi CooperVisionin piilolinsseistä, joissa on Aberration Neutralising System™.

 

* Sfäärinen aberraatio

Lähteet:
1 Kollbaum P, Bradley A. “Aspheric contact lenses: fact and fiction.” Contact Lens Spectrum. 2005;20:34–9.
2 Kingston AC, Cox IG. Population spherical aberration: associations with ametropia, age, corneal curvature, and image quality. Clin Ophthalmol. 2013;7:933-938.
3 Richdale K. Improving the quality of our patients’ vision: aspheric lens designs: aspheric contact lenses can decrease spherical aberrations and improve visual quality. CL Spectrum. 2011;26:38,40-41.