Biofinity® toric multifocal

Sinulla on hajataitteisuutta, mutta näkösi on muuttunut. Nyt edessäsi on myös ikänäön tarjoama haaste - lähellä olevat kohteet näyttävät epätarkoilta. Uusista näköhaasteistasi huolimatta sinun ei kuitenkaan tarvitse tyytyä lukulaseihin.

CooperVision® Biofinity® toric multifocal -piilolinsseissä yhdistyvät optisten linssien suunnittelussa hyväksi havaitut tekniikat, jotta näkösi pysyy terävänä ja kirkkaana kaikille etäisyyksille joka päivä. Kuten kaikki Biofinity®-perheen linssit, ne päästävät lävitseen kaiken hapen, jota silmäsi tarvitsevat* pysyäkseen terveinä1, ja tarjoavat uskomattoman mukavuuden kiireisinä päivinä. 
 

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Optimized Toric Lens Geometry rakenne mahdollistaa helpon sovituksen ja minimaalisen linssin kiertymisen.

Balanced Progressive® -teknologia tarjoaa kussakin linssissä useita korjausvyöhykkeitä, jotka on räätälöity henkilökohtaisen reseptisi mukaan, jotta näet selvästi kaikille etäisyyksille.
 

Aquaform®-teknologia sitoo vettä linssiin – joten tunnet olosi uskomattoman mukavaksi koko päivän - ja auttaa silmiäsi pysymään kirkkaina ja valkoisina tarjoamalla niiden tarvitseman hapen.*.
 

Kaikki Biofinity-linssit tarjoavat uskomattoman tasapainon mukavuuden, hapenläpäisevyyden ja erinomaisen näön välillä.
 

Ne valmistetaan tilauksesta, ja reseptivaihtoehtoja on yli 200 000, joten ne täyttävät juuri sinun tarpeesi.2.

Piilolinssi-testi

Kyselylomakkeemme avulla voit selvittää, mikä tuotteistamme vastaa parhaiten tarpeitasi.

Löydä linssisi

* Päivittäisessä käytössä.

Lähteet:

1. Brennan NA: Beyond flux: Total corneal oxygen consumption as an index of corneal oxygenation during contact lens wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.

2. CVI data on file 2019. Based on total number of prescription option combinations (for sphere, cylinder, axis and add - including D & N combinations) manufactured.

3. CVI Data on file, 2022.