Siksi Biofinity on mukava koko päivän. Ja yön.

Aquaform® Comfort Science™-teknologian ansiosta Biofinity-linssit läpäisevät enemmän happea. Lisäksi ne ovat puoliksi nestettä. Siksi ne ovat mukavat koko päivän ja pitävät silmät valkoisempina, raikkaina ja terveinä. Pehmeä luonnostaan kostuva pinta ehkäisee tehokkaasti kerrostumien muodostumisen. Biofinity kuukausilinssejä on saatavana sekä liki- että kaukonäköisille, myös suuremmilla voimakkuuksilla. Hajataitteisille ja ikänäköisille on toorisia ja monitehopiilolinssejä.

Biofinity toric

Täydellinen kuukausilinssi astigmaatikoille
Toorinen linssimme on kehitetty tarjoamaan parasta mukavuutta kaikille hajataitteisille. Muiden Biofinity-linssien tavoin ne pitävät silmät raikkaina ja terveinä aamusta iltaan.

Biofinity multifocal

Näe tarkasti kaikille etäisyyksille
Monitehopiilolinsseillämme näet tarkasti kaikille etäisyyksille ilman silmälaseja. Sitä paitsi ne ovat yhtä mukavat ympäri vuorokauden. 

Mukavuutta vuorokauden ympäri. Koko kuukauden.

Siksi Biofinity on mukava koko päivän. Ja yön.

Biofinity-linssien materiaali on suunniteltu päästämään enemmän happea lävitseen ja pitämään silmät kosteina. Siksi ne pitävät silmät raikkaina ja terveinä aamusta iltaan. Tai illasta aamuun jos nukut niiden kanssa.

Läpäisee happea, jotta saat valkoisemmat, terveemmät silmät.

 

Luonnollisesti kostuva korkean nestepitoisuuden ansiosta.

 

Pehmeät ja helpot asettaa silmään ja ottaa pois.