Digital Zone Optics™-design

Nykypäivän digitaalisten elämäntapojen vuoksi piilolinssikäyttäjien elämä ja silmät vaihtelevat jatkuvasti näytön ja muun maailman välillä.

  • Yli 90 % kaikista aikuisista käyttää digitaalisia laitteita yli kaksi tuntia päivässä1 ja heistä melkein 60 % käyttää digitaalisia laitteita yli viisi tuntia päivässä1.
  • Indianan yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan yli 75 % ihmisistä, jotka käyttivät digitaalisia laitteita, kertoivat, että heillä ilmenee silmien väsymistä ja kuivumista vähintään kerran viikossa ja heistä 35 % koko sitä vähintään kerran päivässä.2.

Pitkäaikainen tarkentaminen lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin rasittaa silmän akkommodatiivista järjestelmää. Digital Zone Optics™-design voi olla avuksi.

Digital Zone Optics™ on uraa uurtava linssirakenne sfääristen linssien käyttäjille, jotka  käyttävät digitaalisia laitteita. Digital Zone Optics™ vähentää akkommodatiivista stressiä ja voit vähemmän rasittavasti vaihtaa näytön äärellä tai muualla tehtävien aktiviteettien välillä.

Näin se toimii

  • Etupinnassa on useita asfäärisiä kaaria koko optisella alueella.
  • Kaaret jakavat vahvuuden tasaisesti koko linssin alalle ja simuloivat siten suurempaa plusvoimakkuutta keskellä linssiä.

Digital Zone Optics™ vähentää siten akkommodatiivista rasitusta kaukonäköä heikentämättä.

Digital Zone Optics™ on Biofinity Energys™ -piilolinsseissä.

CooperVisionin patentoidut Biofinity Energys™ -piilolinssit on tarkoitettu kokopäiväiseen käyttöön ja ne auttavat silmiä vaihtamaan tarkennuskohdetta jatkuvasti näytön ja muiden kohteiden välillä.

Viikon käytön jälkeen 80 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä oli sitä mieltä, että Biofinity Energys -piilolinssit vähensivät silmien väsymistä3.

Ja Biofinity Energys™ -linssit sovitetaan yksiteholinsseinä. Nämä linssit ovat uusi läpimurto sfääristen linssien käyttäjille.

Keskustele asiakkaittesi kanssa digitaalisten laitteiden käytöstä. Biofinity Energys™ -linssit Digital Zone Optics™ -rakenteella on kehitetty heidän digitaalisia elämäntapojaan varten.

 

1 The Vision Council. Hindsight is 20/20: Protecting Your Eyes from Digital Devices - 2015 Digital Eye Strain Report.

2 “Silmien väsymiseen liittyvät oireet pehmeiden piilolinssien käyttäjillä.” Tekijä: D. Meyer, S. Huenink, M. Rickert, P. Chamberlain ja P. Kollbaum.  Esitetty American Academy of Optometryn vuosikokouksessa, lokakuu 2015, New Orleans, USA.

3 Henkilöt, jotka käyttivät digitaalisia laitteita vähintään neljä tuntia päivässä ja vähintään viitenä päivänä viikossa, ja kertoivat, että heillä ilmenee silmien väsymistä vähintään kerran viikossa. Data on file.

Aiheeseen liittyvä sisältö:
Digitaalinen elämäntapa ja piilolinssioptikot