Maksimoi liikevaihtosi täydentämällä asiakkaittesi silmälasit piilolinsseillä

London Business Schoolin tutkimukset ovat osoittaneet, että silmälaseja ja piilolinssejä käyttävät asiakkaat ovat jopa 80 % kannattavampia kuin silmälaseja käyttävät.1 Ja käyttäjät arvostavat ammattimaisia neuvoja siitä, miten piilolinssit voivat olla avuksi tietyissä tilanteissa, joihin silmälasit eivät sovellu yhtä hyvin.

Tutkimusraportissa Seeing Things Clearly: The Profitability of Contact Lenses to Eye Care Practitioners, todettiin seuraavaa:

  • Henkilöt, jotka käyttävät sekä piilolinssejä että silmälaseja, ovat uskollisempia optikoilleen.
  • Vähintään 60 % linssinkäyttäjistä ostaa myös silmälaseja optikoltaan.

Monet aktiiviset ihmiset päättävät hankkia piilolinssit vaihtoehdoksi silmälaseille.

Käyttäjät, jotka ovat käyttäneet silmälaseja monien vuosien ajan eivätkä ole koskaan käyttäneet piilolinssejä – tai ovat kokeilleet niitä aikaisemmin mutta se ei heidän mielestään toiminut – eivät ehkä ole tietoisia kaikista teknisistä edistysaskeleista, jotka ovat tehneet piilolinsseistä tehokkaampia, mukavampia ja helpompia sovittaa.

Aloita keskustelu piilolinsseistä

Koska sinulla on persoonallinen suhde kaikkiin asiakkaisiin ja tunnet jo kaikki elämäntapatekijät, jotka tekevät heistä hyvän silmälasi- ja piilolinssiasiakkaan.

Tässä on muutama kysymys, jota voit käyttää keskustelun aloittamiseen piilolinssien ja silmälasien vähemmän tunnettujen etujen esittelemiseksi:

  • ”Ajatko paljon autolla?”

Piilolinssit mukautuvat silmiisi ja tarjoavat leveämmän näkökentän. Vapaa näkökenttä tekee sinusta turvallisemman kuljettajan.2

  • ”Laitatko paljon ruokaa kotona?”

Monet sanovat, että he tuntevat vähemmän epämukavuutta sipulia pilkkoessaan, kun he käyttävät piilolinssejä.2

  • ”Haluatko vaihtaa lookia erikoistilanteissa?”

Asiakkaat voivat muuttaa muiden käsitystä itsestään vaihtamalla silmälasien ja piilolinssien välillä. Eräät suosivat silmälaseja töissä ja piilolinssejä vapaa-ajalla. Muut valitsevat piilolinssit kohentaakseen itseluottamustaan julkisissa tilaisuuksissa.

  • ”Pidätkö valokuvauksesta?”

On paljon helpompaa katsoa kameran etsimen läpi piilolasien kanssa ja eikä sinun tarvitse pelätä naarmuttavasi etsimen lasia.

  • ”Harrastatko säännöllisesti liikuntaa?”

Hikoilu voi aiheuttaa sen, että silmälasit liukuvat ja putoavat. Piilolinssit pysyvät paikoillaan kun juokset, joogaat tai jumppaat.

  • ”Käytätkö muita kuin tavallisia silmälaseja?”

Piilolinssit voivat auttaa käyttäjiä välttämään kalliit suojasilmälasit. Piilolinssit helpottavat myös tavallisten aurinkolasien käyttöä ja 3D-silmälasien käyttöä elokuvissa.

Henkilö on voinut käyttää silmälaseja pitkän aikaa – joskus koko elämänsä – ajattelematta kertaakaan piilolinssien mahdollisia etuja. Samalla he voivat olla avoimia löytämään vaihtoehtoisen ratkaisun omaan tilanteeseensa.

Aloita keskustelu: Vaihtoehto asiakkaallesi on myös mahdollisuus sinulle.

 

1 Ritson M. Which patients are more profitable? Contact Lens Spectrum. Mars 2006;38-42.

2 Vision Care Research. 50 reasons for wearing contact lenses. Vision Care Research webbplats. visioncareresearch.com/resources/50-reasons-to-wear-contact-lenses.asp. Luettu 8. elokuuta 2016.