Avaira Vitality

  • Ainoa luonnollisesti kostuva silikonihydrogeelikuukausilinssi.
Tuotetiedot

Ominaisuudet

  • Pieni modulus ja suuri Dk
  • Aberraatioita neutraloiva järjestelmä
  • UV-suoja*

Hyvä näkö, mukavuus ja arvo

CooperVision Avaira®-piilolinssit ovat helppo valinta, kun sovitetaan linssejä uusille tai rutinoituneille piilolinssikäyttäjille, jotka haluavat parempaa mukavuutta kuin perinteisillä hydrogeelilinsseillä.
Avaira-linssin pinta pysyy kosteana ilman kostutusaineita, pintakäsittelyjä ja muita lisäaineita – ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden ensimmäisessä sovituksessa, käytön lopussa ja jokaisella linssillä. UV-suoja suojaa käyttäjän silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.*
Avaira-piilolinssit tarjoavat asiakkaallesi hyvän näöntarkkuuden, mukavuuden ja arvon tuotemerkiltä, johon sinä ja asiakkaasi voivat luottaa. 

Patentoitu Aquaform®-teknologia ja PEG

CooperVisionin ainutlaatuinen Aquaform-teknologia tekee Avairasta luonnostaan hydrofiilisen piilolinssin, joka sitoo vettä linssiin ja minimoi kuivumisriskin. Se yhdistää alhaisen moduluksen ja suuren hapenläpäisykyvyn paremman mukavuuden ja hapenläpäisykyvyn tarjoamiseksi.
Avaira-linsseissä on polyetyleeniglykolia (PEG), tehokasta voiteluainetta, joka sitoo veden tiukasti koko linssiin. Tuloksena on pysyvä mukavuus koko päivän ja linssin koko käyttöiän.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Piilolinssiteknologia

Tuotetiedot

Materiaali/ H2O-pitoisuus
fanfilcon A / 55%
UV-suoja
Yes
Vaihtoväli
Kuukausi
Hapenläpäisykyky
125 Dk/t (at -3.00D)
Pakkauskoko
6
Rakenne
Asfäärinen
Kaarevuus
8,4
8,5
Halkaisija
14,2
14,2
Sfäärinen voimakkuus
+0,25D...+8,00D
(0,50D välein +6,00D jälkeen)
-0,25D...-12,00D
(0,50D välein -6,00D jälkeen)
Käyttö
Päiväkäyttöiset