Live®

  • Piilolinssit, jotka antavat käyttäjän elää elämäänsä!

Täyttää nykypäivän nuorten aikuisten tarpeet

Nuoret aikuiset kertovat tiettyjen avaintekijöiden olevan tärkeitä, jotta he voisivat kuvitella käyttävänsä linssiä. Niiden on oltava mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset3. LIVE® -kertakäyttölinssit on suunniteltu täyttämään nämä tarpeet ja antamaan käyttäjälle vapaus elää elämäänsä.

Mukavat – Silikonimolekyylit ovat hydrofobisia ja hylkivät luonnostaan vettä. AquaGen® on ainutlaatuinen teknologia, joka luonnostaan imee ja sitoo vesimolekyylejä linssin pintaan ilman pintakäsittelyä. Korkean nestepitoisuuden (56 %) kanssa se tekee linssistä mukavan koko päivän.

Terveelliset – Live®-kertakäyttölinssit valmistetaan silikonihydrogeelistä terveellisempää linssikokemusta varten.¹ Korkean Dk/t-arvon (86) ansiosta Live®  päästää lävitseen enemmän happea kuin hydrogeelipiilolinssit.

Käytännölliset – Kertakäyttölinssit tarjoavat useita etuja, esim. uudet raikkaat piilolinssit joka päivä eikä käyttäjä tarvitse linssikoteloa eikä linssinesteitä.

Edullisuus – Live® – silikonihydrogeelilinssit hydrogeelilinssien hinnalla.²

1. Silikonihydrogeeli päästää lävitseen enemmän happea kuin hydrogeeli ja minimoi tai jopa eliminoi hapenpuutteesta johtuvat oireet ja vaivat piilolinssejä käytettäessä.
2. Perustuen CooperVisionin suositeltuun myyntihintaan.
3. Consumer Insights Study, 2015. Suorittanut YouGov plc. CooperVisionin toimeksiannosta.