Avaira Vitality toric

  • Ainutlaatuinen vakaus, näöntarkkuus ja mukavuus samassa linssissä.
Tuotetiedot

Ominaisuudet

  • Luonnollisesti kostuva
  • Optimoitu prismarakenne
  • Pieni modulus ja suuri Dk
  • Silikonihydrogeeli + UV-suoja*

Optimoitu linssigeometria

CooperVision Avaira® toric –piilolinssit tarjoavat astigmatiasta kärsiville asiakkaillesi maksimaalisen suorituskyvyn ja ainutlaatuisen vakauden – mikä on erityisen tärkeää astigmaatikoille, jotka tavallisesti tarvitsevat erilaiset määräykset kummallekin silmälle.
 
Avaira toric -piilolinssit ovat sekä vakaat että tarkat optimaalisen prismarakenteen (tai optimoidun linssigeometrian) ansiosta. Monitahkoinen linssirakenne takaa optimaalisen näöntarkkuuden, istuvuuden ja mukavuuden.
Avaira toric -linssin geometrian ja laajan prismarakenteen ansiosta se asettuu nopeasti oikeaan asentoon silmään parempaa suorituskykyä ja helppoa sovitusta varten. Yhdenmukainen vaakasuuntainen ISO-paksuus tarjoaa paremman linssin vakauden ja stabiilin sovituksen koko voimakkuusalueella sekä erinomaisen näön kaikilla vahvuuksilla.

Patentoitu Aquaform®-teknologia ja PEG

CooperVisionin ainutlaatuinen Aquaform-teknologia tekee Avairasta luonnostaan hydrofiilisen piilolinssin, joka sitoo vettä linssiin ja minimoi kuivumisriskin. Se yhdistää alhaisen moduluksen ja suuren hapenläpäisykyvyn paremman mukavuuden ja hapenläpäisykyvyn tarjoamiseksi.
Avaira-linsseissä on polyetyleeniglykolia (PEG), tehokasta voiteluainetta, joka sitoo veden tiukasti koko linssiin. Tuloksena on pysyvä mukavuus koko päivän ja linssin koko käyttöiän.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Piilolinssiteknologia

Tuotetiedot

Materiaali/ H2O-pitoisuus
fanfilcon A / 55%
UV-suoja
Yes
Vaihtoväli
Kuukausi
Hapenläpäisykyky
91 Dk/t (at -3.00D)
Pakkauskoko
6
Kaarevuus
8,5
Halkaisija
14,5
Sfäärinen voimakkuus
-10.00 ... -6.50 (0,50D välein)
-6.00 ... +6.00 (0,25D välein)
+6.50 ... +8.00 (0,50D välein)
Sylinterivoimakkuus
0,75, -1,25, -1,75, -2,25
Akseli
10°...180° (10° välein)
Käyttö
Päiväkäyttöiset