Kliinisiä resursseja

Hyvät tiedot lääketieteellisistä ja tieteellisistä edistysaskeleista silmienhoidon ja näönkorjauksen alalla voivat auttaa optikkoja menestymään.

Kliinisiä resursseja

Asiantuntevat optikot voivat tarjota asiakkailleen ainutlaatuista asiantuntemusta ja antaa heille ajankohtaista, luotettavaa opastusta silmien terveyteen ja näönkorjaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tämä artikkelikokoelma antaa yleiskuvan päivän keskusteluaiheista silmien hoidon alalla.

Älypuhelimet ja kellot, tietokonenäytöt ja tabletit. Keskivertoamerikkalainen omistaa neljä digitaalista laitetta ja käyttää 60 tuntia viikossa etsien niillä jotain tietoa. Tämä ilmeni The Nielsen Companyn vuonna 2014 suorittamassa tutkimuksessa.

Onnistuneen sovituksen mahdollisuuksien optimoimiseksi optikko-opiskelijoille suunnatun STAPLE-ohjelman kouluttajat (Soft Toric ja Presbyopic Lens Education) ovat laatineet muutamia perussääntöjä.

Likinäköisyys lisääntyy hälyttävällä vauhdilla nuorten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Se tuo mukanaan monia terveysriskejä ja niihin liittyviä kustannuksia.

Pian on kulunut 20 vuotta silikonihydrogeelilinssien ensiesittelystä ja niistä onkin tullut optikon ensisijainen linssivaihtoehto.