Biofinity Energys™

  • Asiakkaittesi digitaalista elämää varten kehitetyt piilolinssit.
Tuotetiedot

Ominaisuudet

  • Läpimurto kaikille sfääristen linssien käyttäjille.
  • Digital Zone Optics™ vähentää akkommodatiivista rasitusta kaukonäköä heikentämättä.
  • Käyttäjät voivat mukavammin ja vähemmän rasittavasti vaihtaa näytön äärellä tai muualla tapahtuvan toiminnan välillä.
  • Etupinnassa on useita asfäärisiä kaaria koko optisella alueella.
  • Aquaform®-teknologia imee ja sitoo vettä linssimateriaaliin ja parantaa näin linssin kostutusta. Tämän ansiosta silmät eivät tunnu yhtä kuivilta.
  • Suuri hapenläpäisykyky auttaa pitämään silmät kirkkaampina, valkoisempina ja terveempinä sekä parantaa käyttömukavuutta.
  • Kuukausilinssit jopa 6 yön/7 päivän käyttöä varten.

Määrää asiakkaittesi digitaalista elämää varten kehitetyt piilolinssit

Suurempi akkommodatiivinen stressi. Pienempi räpyttelytiheys. Tarkennusetäisyyden usein toistuva vaihto Digitaaliset laitteet ovat luonnollinen osa elämäämme, mutta näytön äärellä vietetty aika rasittaa asiakkaittesi silmiä. Esittelemme nyt Biofinity Energys™, innovatiiviset, nykypäivän digitaalista elämää varten kehitetyt piilolinssit.

Biofinity Energys™ -piilolinsseissä on Digital Zone Optics™ -rakenne, joka voi lievittää lähellä oleviin digitaalisiin laitteisiin tarkentamisesta johtuvaa silmien väsymistä. Se on ainutlaatuinen teknologia, jossa koko optisen alueen peittävät useat asfääriset kaaret jakavat vahvuuden tasaisesti simuloiden suurempaa plusvoimakkuutta linssin keskellä. Tämän ansiosta käyttäjä voi vaihtaa näytön ja muun maailman välillä merkittävästi pienemmällä rasituksella. Linssi sovitetaan sitä paitsi yksiteholinssinä.

Biofinity Energys™ -piilolinsseissä on myös Aquaform®-teknologia, joka imee ja sitoo vettä linssimateriaaliin parempaa kostuvuutta varten – luonnollisen kostutuksen ansiosta silmät eivät tunnu yhtä kuivilta. Hyvä kostutus on tärkeää silloin, kun vietetään tuntikausia näytön ääressä, sillä räpyttelytiheys laskee silloin merkittävästi, mistä on seurauksena väsyneet, kuivat ja punoittavat silmät.

Saat nyt kaikki Biofinityn® edut piilolinsseissä, jotka ovat ihanteelliset sekä näytön ääreen että muualle

Biofinity Energys™ -linssit tarjoavat samat erinomaiset parametrit kuin muutkin Biofinity®-perheen jäsenet.

Asiakkaasi elävät näytön äärellä ja muualla. Tarjoa heille mahdollisuus kokea juuri heidän elämäntapaansa suunniteltu piilolinssi. Kysy CooperVision-edustajaltasi uusia CooperVision-piilolinssejä: Biofinity Energys™.

90 % digitaalisten laitteiden käyttäjistä* oli sitä mieltä, että Biofinity Energys™ -piilolinssit saivat heidän silmänsä tuntumaan hyviltä. **

* Henkilöt, jotka käyttivät digitaalisia laitteita vähintään neljä tuntia päivässä ja vähintään viitenä päivänä viikossa, ja kertoivat, että heillä ilmenee silmien väsymistä vähintään kerran viikossa.
Tiedot raportoitu viikon käytön jälkeen.
** Viikon käytön jälkeen. Data on file.

Piilolinssiteknologia

Tuotetiedot

Materiaali/ H2O-pitoisuus
comfilcon A / 48%
Vaihtoväli
Kuukausi
Hapenläpäisykyky
160 Dk/t (at -3.00D)
Paksuus
0.08
Pidennetty käyttö
Yes
Pakkauskoko
3
Rakenne
Digital Zone Optics
Kaarevuus
8,6
Halkaisija
14,0
Sfäärinen voimakkuus
+8,00D…-12,00D
(0,50D välein +/-6,00D jälkeen)
Käyttö
Kuukausilinssit jopa 6 yön/7 päivän käyttöä varten.