Ominaisuudet

  • Maksimoi binokulaarinen näöntarkkuus kaikille etäisyyksille
  • Toorinen linssi muotoon valetulla takasivulla ja invertoidulla prisma-alueella suunnissa 3 ja 9
  • Voi lievittää silmien kuivumisen aiheuttamaa epämukavuutta

Balanced Progressive™ Technology

CooperVision Proclear® multifocal toric –piilolinssit tarjoavat hajataitteisuudesta ja ikänäöstä kärsiville hyvän näöntarkkuuden kaikille etäisyyksille. Näillä linsseillä liikkeesi voi tarjota ainutlaatuisen linssisovituksen, joka luo lisäarvoa.
Proclear multifocal toric -linsseissä on käytetty Balanced Progressive Technologyä, joka yhdistää sfäärisen ja asfäärisen rakenteen. Ainutlaatuisilla alueko’oilla luodaan "D-linssi" dominanttiin silmään ja "N-linssi" ei-dominanttiin silmään. Kaksi rakennetta maksimoivat yhdessä binokulaarisen näöntarkkuuden kaikille etäisyyksille - kauas, lähelle ja välietäisyyksille.
Proclear multifocal toric –sovitusopas tarjoaa sinulle kolmivaiheisen menettelyn asiakkaiden sovitukseen.

Patentoitu PC Technology™

Proclear multifocal toric –linssit valmistetaan ainutlaatuisella PC Technology -valmistusprosessilla.  PC Technology tarjoaa mukavamman linssikokemuksen, joka on erityisen tärkeää ikänäköisille asiakkaille, jotka kärsivät ikääntymiseen liittyvästä silmien kuivumisesta.
Proclear on käytännössä ainoa monitehopiilolinssi, jonka osalta FDA on hyväksynyt väitteen: "voi tarjota paremman mukavuuden piilolinssikäyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä".

Piilolinssiteknologia