Avaira Vitality-tuoteperhe

Ominaisuudet

  • Kuukausilinssit
  • Luonnollinen kostuvuus
  • Pieni modulus ja suuri Dk erilaisiin tarpeisiin
  • Silikonihydrogeeli + UV-suoja*

Tuoteperheet

Avaira Vitality Kuukausi Liki-/kaukotaitto
Avaira Vitality toric Kuukausi Hajataitto

Patentoitu Aquaform®-teknologia

CooperVisionin ainutlaatuinen Aquaform-teknologia luo luonnostaan hydrofiilisen linssin. CooperVisionin Avaira® Vitality ja Avaira Vitality toric ovat ainoat silikonihydrogeelikuukausilinssit, joiden luonnollinen kostuvuus takaa hyvän mukavuuden, johon asiakkaasi voivat luottaa päivästä päivään.
Aquaform–materiaalissa käytetään pitempiä siloksaaniketjuja, minkä ansiosta linssimateriaalissa on vähemmän silikonia suuremman hapenläpäisykyvyn saavuttamiseksi. Tekniikka luo linssimateriaaliin ladattuja alueita, joissa vesimolekyylien välille syntyy vetysidoksia. Tämä pitää veden linssissä, mikä parantaa mukavuutta ja vähentää kerrostumia.

PEG jatkuvaa mukavuutta varten

Polyeteeniglykoli (PEG) on tehokas voiteluaine, joka sitoo veden tiukasti koko Avaira Vitality-linssiin. Tuloksena on pysyvä mukavuus koko päivän ja linssin koko käyttöiän. Avaira Vitality on ainoa kuukausilinssi, jossa on PEG:tä sekä linssin pinnalla että sisällä, minkä ansiosta Avaira Vitality-linssi pysyy kosteana ja mukavana pitempään.

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.