• Tinkimätöntä mukavuutta ja ainutlaatuinen linssinkäyttökokemus.
Tuotetiedot

Ominaisuudet

  • Näönkorjaus likinäköisyyttä ja kaukonäköisyyttä varten.
  • Mullistavan Smart Silicone™ -teknologian ansiosta linssi sisältää vähemmän silikonia. Tämän ansiosta linssissä on enemmän tilaa sisäänrakennetuille kosteuskanaville ja linssi on paljon pehmeämpi kuin muut silikonihydrogeelipohjaiset kertakäyttölinssit.
  • UVA- ja UVB-suoja*
  • Kertakäyttölinssit

Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla

CooperVisionin® MyDay™-piilolinssit vievät silikonihydrogeelipohjaisten kertakäyttölinssien ominaisuudet uudelle tasolle. Tämä johtuu siitä, että MyDay on markkinoiden ainoa Smart Silicone™ -materiaaliin perustuva linssi. Smart Silicone™ on mullistava läpimurto linssikemian alalla, jossa yhdistyvät kaikki asiakkaiden vaatimat ominaisuudet. Tuloksena on ainutlaatuisen kokonaiskokemuksen tarjoava kertakäyttöpiilolinssi: tinkimätöntä mukavuutta, helppo käsittely ja silikonihydrogeelin terveysedut.
 
Smart Siliconen ansiosta optimaalinen hapenläpäisykyky voidaan saavuttaa 4,4 % silikonipitoisuudella – tämä silikonipitoisuus on pienempi kuin missään muussa markkinoilla olevassa silikonihydrogeelipohjaisessa kertakäyttölinssissä. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssissä on enemmän tilaa sisäänrakennetuille, mukavuutta parantaville kosteuskanaville. Se mahdollistaa myös pienen moduluksen. Smart Silicone antaa linsseille optimaalisen pehmeyden ja erinomaiset käsittelyominaisuudet.

Edistyksellinen linssirakenne - luonnollisempi tunne

Mukavuuden ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi MyDay-piilolinsseissä on pehmeä pinta ja pyöristetyt reunat. Ne mahdollistavat luonnollisemman tunteen, sillä silmäluomi liikkuu esteettä linssin päällä.
 
Silmien terveyden edistämiseksi MyDay-piilolinsseissä on UV-suoja, joka absorboi 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä.
 
Ota MyDay-piilolinssit valikoimaasi. Ne vievät silikonihydrogeelin aivan uudelle tasolle – ja ovat kaikki mitä asiakkaasi tarvitsevat ainutlaatuista linssikokemusta varten 

*Varoitus: UV-säteitä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteitä absorboivia silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää eivätkä silmienympärysaluetta. Asiakkaiden tulee jatkaa UV-säteitä absorboivien suojalasien käyttöä ohjeiden mukaan.

Piilolinssiteknologia

Tuotetiedot

Materiaali/ H2O-pitoisuus
stenfilcon A / 54%
UV-suoja
Yes
Vaihtoväli
Päiväkäyttöiset
Hapenläpäisykyky
100 Dk/t (at -3.00D)
Paksuus
0.08
Kaarevuus
8,4
Halkaisija
14,2
Sfäärinen voimakkuus
+6,00D...-10,00D
(0,50D välein +5,00D ja -6,00D jälkeen)
Käyttö
Päiväkäyttöiset
Käsittelyväri
Vaalean sininen
Reunapaksuus (mm)
0,07
UV-suodatin
UVA/ UVB = 85% / 96%
Dk
80
Modulus (MPa)
0,4