Optometry Giving Sight

Yli 600 miljoonaa ihmistä on sokeita tai näkövammaisia siksi, että heillä ei ole mahdollisuuksia silmätutkimuksiin tai näönkorjausvälineisiin, kuten silmälaseihin.

Optometry Giving Sight haluaa auttaa asiassa, ja niin haluamme mekin.

Optometry Giving Sight on globaali organisaatio, joka auttaa ihmisten näön parantamisessa ja joskus jopa palauttamisessa. Vuodesta 2007 lähtien organisaatio on käyttänyt yli 6,5 miljoonaa dollaria 57 projektiin 32 maassa ja antanut yli 4 miljoonalle ihmiselle perussilmähoitoa, antanut yli 2 614 henkilölle silmähoitokoulutusta ja tukenut yli 1 100 näkökeskuksen ja optisen laboratorion perustamista.

Organisaation tavoitteena on sokeutumisen ja heikkonäköisyyden torjuminen tarjoamalla sellaista, mikä meille on itsestään selvyys: ammattimaiset näöntarkastukset ja korjaavat linssit.

Tämän arvokkaan työn tukemiseksi CooperVisionin työntekijät ovat lahjoittaneet 47 137,86 dollaria osana Optometry Giving Sights ‑ohjelman World Sight Day Challenge 2012 ‑kampanjaa. Emoyhtiömme – CooperCompanies – vastasi haasteeseen ja korotti summan 100 000 dollariin. CooperVision on lisäksi maailmanlaajuinen platinasponsori.

Olemme tehneet sinulle auttamisen helpoksi. Voit esimerkiksi ostaa alennuksessa olevat piilolinssit ja lahjoittaa osan tai koko alennuksen Optometry Giving Sightille, jotta se voi jatkaa arvokasta työtään.