Näkötieteen kehitystyössä keskitymme kehittämään tekniikoita, joista on todellista hyötyä piilolinssiemme käyttäjille.

Muutamia esimerkkejä edistysaskeleistamme:

Smart Silicone™ – läpimurto linssimaailmassa! Ainutlaatuinen silikonikanavaverkosto, joka siirtää tehokkaasti happea ja optimoi linssin toiminnan. Tämä mahdollistaa hydrofiiliset linssit, joissa silikonia on käytetty tehokkaasti ja joilla on erittäin suuri hapenläpäisevyys.

Lopputuloksena on linssi, jonka on kliinisesti todistettu olevan mukava, terveellinen ja helposti käsiteltävä.

Aquaform® on luonnollisesti kostuva materiaali, joka luo vetysidoksia vesimolekyylien välille. Tämän ansiosta linssi sitoo vettä ja kostuu ilman pintakäsittelyjä tai kostutusaineita.

Linssi läpäisee tehokkaasti happea ainutlaatuisten silikonimakromeerien muodostamien pitkien silikoniketjujen ansiosta. Ainutlaatuisessa silikonimakromeerissa on vähemmän molekyylisidoksia, minkä ansiosta linssi on pehmeämpi ja joustavampi kuin ensimmäisen sukupolven silikonihydrogeelilinssit.

Tätä jännittävää tekniikkaa on saatavana vain CooperVisionin Avaira®- ja Biofinity®-piilolinsseissä.

PC Technology™ – yksinkertaisesti sanottuna PC Technology auttamaa Proclear®-linssejä pitämään kosteustason 96 %:ssa koko päivän ja pitää ne kosteina ja mukavina.

Proclear on käytännössä ainoa piilolinssi, jonka osalta FDA on hyväksynyt väitteen: "voi tarjota paremman mukavuuden piilolinssikäyttäjille, joilla esiintyy vähäistä epämukavuutta tai kuivumista piilolinssejä käytettäessä".

Tässä on vain muutama esimerkki kaikesta, mitä olemme tehneet piilolinssien kehityksen edistämiseksi ja tarjotaksemme käyttäjille ja optikoille paremman mukavuuden ja muita etuja.