Poikkeuksellinen asiakaspalvelu

Optikot haluavat aina tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun. Mutta harva on vienyt sen yhtä pitkälle kuin tri Steven Wilson, Wilson Eye Centerissä Valdossa Georgiassa. Hänen palveluihinsa sisältyvät myös kotiintoimitukset ja asiakkaiden oikeuksien puolustaminen oikeudessa. CooperVision haluaa auttaa optikkoliikkeitä kasvamaan ja on haastatellut tri Wilson kuullakseen hänen näkemyksensä asiakaspalvelusta.

Tarjoa asiakkaillesi laatuhoitoa

Steven Wilson nosti vuonna 2010 oikeusjutun tavoitteenaan estää se, että vakuutusyhtiöt vaativat optikoita tilaamaan materiaaleja, ml piilolinssit vakuutusyhtiöiden omien laboratoriopalveluiden kautta. Tri Wilson riitautti asian voidakseen olla varma, että voi tarjota koko palvelutarjontansa kaikille asiakkailleen. Vakuutusyhtiöiden aiheuttamat viivytykset ja byrokratia ei vastannut hänen käsitystään hyvästä asiakaspalvelusta. Georgian korkein tuomioistuin yhtyi Wilsonin näkemykseen ja hän sai jatkaa saman erinomaisen palvelun tarjoamista, johon hänen asiakkaansa olivat tottuneet.

Paikalliset palvelut lisäävät näkyvyyttä ja tunnettuutta

Steven Wilson ei tarjoa asiakaspalvelua pelkästään tuomioistuimille. Hänen yrityksensä tarjoaa myös konkreettisen suunnitelman. Tri Wilson halusi löytää tavan osoittaa, että hän priorisoi kollegojensa kanssa nopean ja helpon tavan saada näönkorjausta. Ratkaisu? Uusi toimituspalvelu optikkotuotteille, jonka he nimesivät EyePODiksi (Personal Optical Delivery). EyePOD toimittaa tuotteet veloituksetta Wilson Eye Centerin asiakkaille koko lähialueella.

– Hoidamme kuukausittain 140–170 toimitusta ja panostamme paljon tämän palvelun markkinointiin. Haluamme näkyä ja saada asiakkaamme hyödyntämään palvelua, Steven Wilson sanoo.

Hän haluaa tiiminsä kanssa hyödyntää jokaisen tilaisuuden. Mukana luettuna EyePOD-palvelun esittelyyn käytettävä auto, aina valonheittimien silmäripsiä myöten. Silmiin pistävä auto on yleinen näky Valdoa ympäröivillä kaduilla ja liikkuva muistutus sitä, että Wilson Eye Center tekee kaikkensa tarjotakseen mukavuutta ja palvelua.

”Haluamme näkyä” 
tri Steven Wilson, Wilson Eye Center

Hyvä maine – palkinto itsessään

Tällä keskittymisellä asiakaspalveluun, johon sisältyvät turvalliset palvelut ja saatavuus mahdollisimman monille asiakkaille, Wilson Eye Center erottuu kilpailijoistaan ja tekee siitä arvostetun esimerkin optikoille.

– Kyse on asiakaspalvelusta, mutta myös siitä, että tarjoamme optikoille mahdollisuuden käyttää toimilupaansa, tri Wilson sanoo.

Hänen sitoutumisensa on tehnyt hänet tunnetuksi koko maassa . Menestys Georgian korkeimmassa tuomioistuimessa johti vastaaviin muutoksiin 12 muussa osavaltiossa. Sen jälkeen Steven Wilson on kutsuttu puhumaan useista tärkeistä kysymyksistä, jotka liittyvät korvauksiin ja saatavuuteen asiakkaille.